نکات آشپزی

ترفند های پخت کیک و شیرینی در خانه

در این مطلب از مجله اینترنتی مثبت 1، به بیان ترفند های پخت کیک و شیرینی در خانه میپردازیم. با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید.

تبلیغات

در دنیای پخت شیرینی به صبر و حوصله، دقت و بایدها و نبایدهای زیادی نیاز است. رعایت نکردن برخی موارد جزئی به معنای از بین رفتن بافت و طعم شیرینی می باشد. اگر می خواهید شیرینی های خوشمزه ای را به خوبی در منزل به صورت سالم و بهداشتی تهیه کنید باید تمام ترفند های پخت شیرینی خانگی را به خوبی بدانید.

ترفند های پخت کیک و شیرینی خانگی

  • از قفسه وسط فر استفاده کنید تا گرما بتواند پخت شیرینی را به صورت یکنواخت انجام دهد.
  • برای پخت بهتر شیرینی از قالب های فلزی به جای سرامیکی استفاده کنید.
  • در طی پانزده دقیقه اول که شیرینی را در فر قرار دادید اصلا در فر را باز نکنید زیرا ورود ناگهانی هوای سرد بر دمای کلی فر تأثیر می گذارد و از پخت شیرینی جلوگیری می کند.
  • اگر می خواهید شیرینی سبک و تردی داشته باشید از کره یا روغن زیاد در خمیر شیرینی استفاده نکنید.
  • بقیه خمیر شیرینی اضافی را در فریزر منجمد کنید.
  • قبل از پخت شیرینی کمی وقت بگذارید و همه مواد و ابزار لازم را آماده کنید.
  • اولین قانون طلایی تهیه شیرینی این است که مواد، کاسه، سطح کار خود را تا حد ممکن خنک نگه دارید. زیرا اگر خمیر شیرینی خیلی گرم شود، نتیجه نهایی سوخته شدن سریع شیرینی در فر است.
  • برای ورز خمیر شیرینی، ابتدا دستان خود را زیر آب سرد خنک کنید سپس شروع به ورز دادن کنید همچنین هر زمان که خمیر نیاز به آب داشت یک قشق چایخوری آب سرد به آن اضافه کنید، این ترفند به حفظ بافت نرم شیرینی کمک می کند.
  • پس از تهیه خمیر شیرینی، باید آن را در کیسه پلاستیکی یا کاغذ روغنی بپیچید و حداقل به مدت 15 دقیقه در یخچال استراحت دهید. استراحت باعث می شود گلوتن (پروتئین) موجود در خمیر شل شود.
  • همیشه فر را از قبل در دمای 220 درجه گرم کنید در غیر اینصورت، شیرینی پیش از اینکه بپزد ذوب می شود.
  • هنگام ورز خمیر شیرینی، بیش از حد آرد نپاشید و آرد های اضافی را با برس قنادی بریزید زیرا شیرینی آرد اضافی را جذب می کند و باعث سفت شدن آن می شود.
  • قبل از سرو شیرینی ها باید حداقل چند ساعت خنک شود. اکثر کیک ها نیز باید قبل از سرو در یخچال به مدت دو ساعت خنک شوند.
  • در برخی شیرینی ها که نیاز به جداسازی زرده و سفید تخم مرغ دارد ابتدا زرده و سفید را جدا کنید سپس تخم‌مرغ‌ها را به دمای محیط (۲۰ تا ۲۷ درجه سانتی‌گراد) برسانید. دمای محیط بر انسجام زردهٔ تخم‌مرغ اثر می‌گذارد.
  • برای انسجام بیشتر سفیده تخم مرغ به آن کمی شکر اضافه کنید و تا جایی هم بزنید که وقتی ظرف را برمی گردانید سفیده از آن به بیرون نریزد.
  • برای اینکه شیرینی به قالب نچسبد کف و دیواره های آن را با آرد و روغن چرب کنید.
  • مخلوط نهایی شیرینی را بیش‌ از اندازه هم یا ورز ندهید زیرا گلوتن موجود در آرد باعث سفت شدن بیش از حد بافت شیرینی می شود.
5/5 - (2 امتیاز)

منبع
readersdigestthespruceeatsallrecipesgreatbritishchefs

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا