دسر

طرز تهیه حلوا برای 4 نفر با شیره انگور

حلوای شیره انگور یکی از انواع حلواهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که رنگی تیره‌تر نسبت به حلوای زعفرانی دارد، در ادامه طرز تهیه حلوا برای 4 نفر با شیره انگور را برای شما قرار داده ایم. با ما همراه باشید.

تبلیغات

دستور تهیه حلوا با شیره انگور برای 4 نفر

مواد لازم حلوا شیره انگور برای 4 نفر:

آرد سفید 2 لیوان
روغن مایع 1 لیوان
شیره انگور 1 لیوان
گلاب 6 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده (اختیاری) 2 قاشق غذاخوری
پودر هل (اختیاری) 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه حلوا برای 4 نفر با شیره انگور:

ابتدا شیره انگور را به همراه زعفران دم کرده، پودر هل و گلاب را با هم در یک ظرف مناسب می‌ریزیم و به خوبی ترکیب می‌کنیم تا کاملاً یکدست و مخلوط شوند. در ادامه آرد را الک می‌کنیم و داخل یک تابه مناسب می‌ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم.

حالا آرد را به خوبی تفت می‌دهیم تا بوی خامیان گرفته شود و رنگش مایل به قهوه‌ای کمرنگ شود، حالا آرد را مجدداً الک می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. حالا روغن را داخل یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا کاملاً داغ شود.

حالا آرد را به روغن داغ اضافه می‌کنیم و به صورت متداوم هم می‌زنیم تا آرد و روغن با هم به خوبی مخلوط شوند، در این مرحله باید در حدی مواد را مخلوط کنیم که آرد و روغن یکدست شوند و نباید بیش از حد تفت دهیم که رنگ آرد خیلی تیره شود.

چون با اضافه کردن شیره رنگ حلوا تیره‌تر هم خواهد شد. حالا مخلوط شیره را در سه مرحله به آرد و روغن اضافه می‌کنیم و به صورت متداوم هم می‌زنیم تا آرد گلوله نشود. در این مرحله باید حدود ۱۰ دقیقه حلوا را هم بزنیم تا یکدست شود.

تبلیغات

توجه داشته باشید که شیرینی این حلوا نسبت به حلوای معمولی کمتر است و اگر حلوا را شیرین دوست دارید می‌توانید یک یا دو قاشق غذاخوری شکر به مواد حلوا اضافه کنید. در آخر حلوا را به ظرف مورد نظرمان منتقل کرده و تزیین می‌کنیم.

نکات کلیدی در تهیه حلوا شیره انگور

  1. می‌توانید تارت تهیه کنید و حلواها را داخل آن با ماسوره طرح بزنید.
  2. حلوا شیره انگور کمی نسبت به حلواهای دیگر شل‌تر بوده و کشدار تر و تیره‌تر است.
  3. بجای شیره انگور از شیره خرما نیز می‌توانید استفاده کنید.
  4. این حلوا شیرینی کمی دارد اگر دوست دارید شیرین‌تر باشد ۲ ق غذاخوری شکر اضافه کنید.
  5. اگر از آرد سنگک استفاده می‌کنید حلوای تیره و مقوی‌تری خواهید داشت زیرا آرد سنگک آرد کامل است.
  6. برای تزئین حلوا می‌توانید از گل سرخ یا پودر نارگیل استفاده کنید.
4.2/5 - (5 امتیاز)

منبع
chishiparsiday

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا