دسر

طرز تهیه حلوا زعفرانی مجلسی برای 40 نفر

حلوا نوعی شیرینی معروف ایرانی است. حلوا انواع مختلفی دارد و برحسب نوع آن ممکن است برخی مواقع به عنوان شیرینی برخی مواقع به عنوان دسر یا برخی موارد نیز در پخت یک غذا یا شیرینی دیگر مورد استفاده قرار گیرد. به‌طور مثال در پخت و تهیه رنگینک از حلوای آرد یا همان حلوای سیاه یا ترحلوا استفاده می‌شود.

تبلیغات

با وجود اینکه حلوا انواع بسیار زیاد و مختلفی دارد ولیکن هرجا صحبت از حلوا می‌شود فکر افراد به سمت همان حلوای آرد می‌رود که برای فاتحه خواندن بر سر مزار و سنگ قبر اموات پخش می‌شود، می‌رود.

در این مطلب از مجله اینترنتی مثبت 1، طرز تهیه حلوا زعفرانی برای 40 نفر را برای شما آماده نموده ایم.

طرز تهیه حلوا زعفرانی مجلسی و خوشمزه برای 40 نفر

مواد لازم برای 40 نفر:

  • آرد سفید: 3
  • شکر: 2 لیوان
  • گلاب: نصف لیوان
  • هل: یک قاشق چایخوری
  • زعفران دم کردهبه مقدار دلخواه
  • وانیل: نصف قاشق چایخوری
  • روغن مایع1 و نیم لیوان

طرز تهیه‌ حلوای زعفرانی مجلسی مرحله به مرحله

  1. در اولین مرحله از طرز تهیه حلوا زعفرانی با آرد سفید، بعد از الک کردن آرد، آنرا روی حرارت قرار دهید.
  2. حدود 20 دقیقه آرد را تفت دهید و بعد از برداشتن از روی حرارت، مجدداً آنرا الک کنید و دوباره روی حرارت قرار دهید.
  3. در این مرحله از تهیه‌ی حلوای زعفرانی مجلسی، 2 لیوان شکر را در مقداری آب جوش حل کنید.
  4. حالا نوبت اضافه کردن روغن مایع است، همچنین می‌توانید از کره استفاده کنید تا حلوای زعفرانی شما نرم‌تر و خوشمزه‌تر شود.
  5. شروع به هم زدن مواد کنید و نصف ترکیبی که با آب جوش و شکر آماده کردید را اضافه کنید و با سرعت زیاد هم بزنید.
  6. زعفران دم کرده را اضافه کنید و بعد از اینکه بخوبی با مواد ترکیب شد، گلاب، وانیل و هل را اضافه کنید.
  7. مواد را بخوبی ترکیب کنید و خیلی سریع هم بزنید و در آخر باقیمانده آب جوش و شکر را اضافه کنید.
  8. ترکیب دست آمده را بخوبی هم بزنید و هنگامی که احساس کردید بافت آن بخوبی منسجم شده آنرا از روی حرارت بردارید. نوش جان

برای تزئین حلوای زعفرانی مجلسی می‌توانید از خلال بادام، خلال پسته، گردو، پودر نارگیل و گل سرخ استفاده کنید.

نکات طلایی در طرز تهیه‌ حلوای زعفرانی مجلسی

  • در تهیه حلوای زعفرانی مجلسی برای جلوگیری از تیره شدن رنگ حلوا، از تفت دادن بیش از حد آرد خودداری نمایید.
  • برای طلایی شدن حلوای زعفرانی مجلسی برای 40 نفر، آرد را روی حرارت ملایم تفت دهید و تنها در مراحل پایانی تهیه حلوای زعفرانی، شعله را زیاد کنید و بسرعت مواد را هم بزنید.
  • اگر از این دستور حلوای زعفرانی مجلسی استفاده کردید و حلوای شما خیلی کشدار شد، کمی آرد را پودر نشاسته به آرد اضافه کنید.
3.4/5 - (24 امتیاز)

تبلیغات

منبع
wikipediaminevisam

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا