مختلف

طرز تهیه خمیر اسپرینگ رول

یکی از خمیرهای پرکاربرد در آشپزخانه‌های چینی و آسیایی است که معمولاً در پیش‌غذاها کاربرد زیادی دارد.

مواد لازم برای تهیه خمیر اسپرینگ رول:

  • آرد: 3 لیوان
  • سرکه سفید: نصف قاشق غذاخوری
  • نمک: نصف قاشق چای‌خوری
  • آب: به میزان لازم
  • نشاسته: یک‌چهارم لیوان
  • روغن: یک‌چهارم لیوان

روش آماده‌سازی خمیر اسپرینگ رول:

  1. ابتدا آرد، سرکه سفید و نمک را با یکدیگر مخلوط‌کنید سپس آب را به صورت تدریجی اضافه کنید تا زمانی که خمیری کمی سفت و نچسب حاصل شود.
  2. خمیر را به گلوله‌های کوچک تقسیم کنید و روی آن را با یک پارچه تمیز به مدت نیم ساعت بپوشانید.
  3. گلوله‌های خمیر را به نشاسته آغشته کنید سپس آن‌ها را با غلتک چوبی ورز دهید تا یک مستطیل خمیری نازک با ابعاد دلخواه درست شود.
  4. روی قطعه‌های مستطیلی خمیر را با روغن چرب کنید سپس روی آن نشاسته بپاشید.
  5. خمیر را دوباره با غلتک ورز دهید تا به ضخامت و اندازه دلخواه برسد سپس آن را با روغن چرب کنید.
  6. خمیر را در ماهیتابه نچسب روی حرارت ملایم بگذارید (هر طرف 2 دقیقه بپزد).
  7. دور خمیر را با چاقوی داغ برش دهید.
  8. خمیرها را روی همدیگر قرار دهید و روی آن را با پلاستیک بپوشانید.
  9. در صورت استفاده نکردن از خمیر، آن را در یخچال قرار دهید.
4.1/5 - (13 امتیاز)
منبع
mawdoo3ترجمه اختصاصی، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا