خورش‌ها و قلیه‌ها

طرز تهیه خورشت مطر آلو خوشمزه و مجلسی

مناسب برای: 4 نفر

تبلیغات

مواد لازم خورشت مطر آلو:

  • سیب‌زمینی پخته: ۵ عدد متوسط
  • گوجه فرنگی رنده شده: ۵ عدد
  • گشنیز: ۲۰ شاخه
  • نخودفرنگی پخته: ۱ پیمانه
  • پیاز: ۱ عدد بزرگ
  • زنجبیل: ۱ قاشق چای‌خوری
  • فلفل تند قرمز: ۱ الی ۲ عدد
  • رب گوجه: ۱ قاشق غذاخوری
  • ادویه گرم ماسالا: ۱ قاشق مرباخوری
  • آب: ۱ لیوان

طرز تهیه خورشت مطر آلو:

  1. پیاز را در کمی روغن تفت می‌دهیم تا نرم شود. سپس زنجبیل رنده شده و فلفل قرمز که در هاون خورد نموده‌ایم را به آن اضافه کرده.
  2. سپس گوجه فرنگی رنده شده و تکه‌های سیب‌زمینی و نخود سبز را اضافه کرده و یک تفت می‌دهیم.
  3. در همین حین گشنیزها را خرد کرده به خورشت اضافه کرده و با مواد مخلوط می‌کنیم.
  4. در انتها ادویه گرم ماسالا و آب را اضافه نموده و درب ظرف را می‌گذاریم تا خورش جا بیفتد.

نوش جان 😉

5/5 - (1 امتیاز)

منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا