مختلف

طرز تهیه ذرت مکزیکی خانگی برای ۴ نفر

ذرت مکزیکی (به اسپانیایی: Esquites) از خوردنی‌های بسیار پرطرفدار در سراسر کشور مکزیک است که توسط دکه‌ها و مغازه‌های فروشندهٔ ذرت عرضه می‌شود.

ذرت مکزیکی در ایران

در ایران نیز ذرت مکزیکی از تنقلات پرطرفدار است که در کیوسک‌های مخصوصی به صورت تازه به فروش می‌رسد. با این که این خوردنی با نام ذرت مکزیکی در ایران شناخته شده و فروخته می‌شود، ولی طرز تهیهٔ آن در ایران متفاوت است.

در این مطلب از مجله اینترنتی مثبت 1، طرز تهیه ذرت مکزیکی خانگی برای ۴ نفر را برای شما آماده نموده ایم.

طرز تهیه ذرت مکزیکی خوشمزه برای ۴ نفر

مواد لازم برای 4 نفر:

ذرت شیرین آب پز شده یا کنسروی400 گرم
قارچ200 گرم
کره گیاهی1 قاشق غذاخوری
سس مایونز2 الی 3 قاشق غذاخوری سرپُر
پنیر موزارلای رنده شدهبه دلخواه
آب لیموترش1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و پودر آویشنبه میزان لازم

طرز تهیه ذرت مکزیکی برای ۴ نفر:

1- در اولین مرحله از “طرز تهیه ذرت مکزیکی” خوشمزه خانگی، ابتدا یک قابلمه را روی حرارت بگذارید و کره را داخل آن بیندازید تا کره آب شود، قارچ‌ها را ورقه ورقه کرده و داخل کره بریزید و تفت دهید تا قارچ‌ها طعم کره را به خود بگیرند.

2- زیر حرارت را کمی بیشتر کنید تا قارچ‌ها زیاد آب نیندازند اما آنقدر هم زیاد نکنید که کره بسوزد، بعد از کمی تفت دادن قارچ‌ها، ذرت‌های کنسروی یا آب پز شده را داخل قارچ‌ها بریزید و دوباره حرارت را کم کنید و بعد از 4 الی 5 دقیقه تفت دادن ذرت‌ها، ادویه‌ها را اضافه کنید.

3- به مدت 1 دقیقه همه مواد را خوب مخلوط کنید تا همه یکدست شوند، بعد از 1 دقیقه آب لیموترش و نمک رو اضافه کنید و دوباره تفت بدین، بعد سس مایونز رو اضافه کنین و دوباره هم بزنین و در آخر هم، پنیر موزارلا رو بریزید و به مدت 30 ثانیه هم بزنید بعد شعله رو خاموش کرده و قابلمه رو کنار بگذارید.

4- ذرت مکزیکی داغ را در ظرف‌های مورد نظر بکشید و روی اون رو با چیپس‌های خلالی تزیین کرده و نوش جان کنید.

فوت و فن درست کردن ذرت مکزیکی

1- اگر از ذرت کنسروی استفاده می‌کنید آب آن را کاملاً جدا کنید و ذرت را استفاده کنید.

2- برای اینکه قارچ هاتون نرم‌تر باشن میتونین از قبل اونا رو آب پز کنین و یا از کنسرو قارچ استفاده کنین.

3- اگر قارچ هاتون زیاد آب انداخت حتماً زیر شعله رو زیاد کنید تا کاملاً آب قابلمه کشیده بشه.

4- اگر تمایل داشتین که از کالباس استفاده کنین از کالباس خشک و یا ژامبون گوشت و یا مرغ استفاده کنین و اگر از کالباس استفاده کردید کالباس‌ها رو به صورت نواری و یا مکعب‌های کمی درشت خرد کرده و قبل از اضافه کردن پنیر آنها را داخل قابلمه بریزید و کمی با بقیه مواد تفت بدین، 3 الی 4 ورقه ژامبون برای این مقدار مواد کافیه.

5- از پودر سیر هم میتونید برای عطر و طعم دادن به ذرت مکزیکی استفاده کنید، میزان استفاده از پودر سیر بستگی به ذائقه خودتون داره.

ذرت مکزیکی رژیمی

برای تهیه ذرت مکزیکی رژیمی می‌توانید به جای استفاده از روغن مایع یا کره از روغن زیتون استفاده کنید که دارای کالری کمتری می‌باشد. البته سس مایونز و پنیر پیتزا را هم باید حذف کنید یا اینکه از سس مایونز کم چرب استفاده کنید.

کالباس در ذرت مکزیکی

می‌توانید برای خوشمزه‌تر شدن ذرت مکزیکی به آن کالباس نیز اضافه کنید. کافیست پس از اضافه کردن قارچ کالباس را به صورت ریز خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید. فقط کافیست کالباس را کمی تفت دهید سپس مانند مراحل بالا اقدام کنید.

ذرت مکزیکی با ذرت خام

اگر ذرت‌های شما خام هستند قبل از شروع کار باید آنها را به همراه دو لیوان آب و یک قاشق کوچک نمک داخل یک قابلمه مناسب بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا آب جوش بیاید، سپس حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه صبر کنید تا ذرت‌ها آبپز شوند سپس ذرت‌ها را آبکشی کنید. می‌توانید به اندازه نیاز از ذرت‌ها در ذرت مکزیکی استفاده کنید و باقیمانده آنرا در فریزر نگهداری کنید.

ادویه‌های مخصوص ذرت مکزیکی

اگر می‌خواهید ذرت مکزیکی شما مثل ذرت مکزیکی خیابانی شود باید از ادویه هایی مثل پودر پیاز و آویشن استفاده کنید. یکی دیگر از ادویه‌هایی که هم عطر خوبی به ذرت مکزیکی می‌دهد، هم باعث می‌شود طعم آن خوشمزه‌تر شود فلفل سیاه است.

5/5 - (1 امتیاز)
منبع
pamuhwikipediaنکته چی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا