سالادها

طرز تهیه سالاد نودل آسیایی مخصوص

سالاد نودل آسیایی از سالادهای خوشمزه، با طعمی خاص و عالی است. این سالاد را بیشتر ذائقه‌ها می‌پسندند و دوست دارند.

تبلیغات

زمان آماده‌سازی: 30 دقیقه

مناسب برای: 3 نفر

مواد لازم برای تهیه سالاد نودل آسیایی مخصوص:

مواد لازم برای تهیه سس نودل:

  • سرکه برنج: نصف لیوان
  • آب‌پرتقال: 1 قاشق غذاخوری
  • پودر زنجبیل: 1 قاشق غذاخوری
  • مربا: 1 قاشق غذاخوری (دلخواه)
  • روغن کنجد: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک: به‌اندازه دلخواه

مواد لازم برای سالاد:

  • نودل: 2 پاکت آب‌پز شده
  • هویج: 1 عدد رنده شده
  • کلم‌برگ قرمز: 1 لیوان خردشده
  • پیازچه: نصف لیوان خردشده
  • کنجد: نصف لیوان
  • سس سویا: نصف لیوان

روش آماده‌سازی سالاد نودل آسیایی مخصوص:

  1. ابتدا نودل را آب‌پز کنید (روش آب‌پز کردن نودل روی بسته آن درج‌شده است) و سپس در صافی بریزید و آب آن را بگیرید و بعد نودل را در ظرف گودی بریزید.
  2. هویج رنده شده و کلم‌برگ قرمز را به نودل اضافه کنید.
  3. در ظرف دیگری سرکه برنج، آب‌پرتقال، پودر زنجبیل، مربا، روغن کنجد و نمک را باهم مخلوط‌کنید سپس به نودل اضافه کنید و هم بزنید.
  4. پیاز سبز، سس سویا و کنجد را به مخلوط اضافه کنید و به‌خوبی مخلوط‌کنید.
  5. مواد را در ظرف سرو قرار دهید و میل نمایید.

نوش جان 😉

4.5/5 - (2 امتیاز)

تبلیغات

منبع
kitchenترجمه تخصصی، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا