دسر

سوفله شکلاتی؛ طرز تهیه سوفله شکلاتی فرانسوی

سوفله (به فرانسوی: Soufflé) نوعی دسر یا پیش غذای سبک و پرهواست که در اویل قرن هجدهم به وجود آمده‌است.  محبوبیت سوفله در اوایل قرن نوزدهم به سرآشپز فرانسوی ماری آنتون کارم بازمی‌گردد.

تبلیغات

مواد لازم سوفله شکلاتی:

  • پودر قهوه: ۲ قاشق سوپ‌خوری
  • آب گرم: ۷ قاشق سوپ‌خوری
  • پودر کاکائو: ۲ قاشق سوپ‌خوری
  • کره: ۱ قاشق سوپ‌خوری
  • پودر ژلاتین: ۱ قاشق سوپ‌خوری
  • شکر: ۳/۴ پیمانه
  • وانیل شکری: ۱/۴ قاشق چایخوری
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • خامه: ۱ پیمانه

طرز تهیه سوفله شکلاتی:

زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا نمایید. زرده را با نصف شکر و وانیل با همزن برقی هم بزنید تا کرم رنگ شود. پودر قهوه را در دو قاشق سوپ‌خوری آب گرم حل نموده، به زرده اضافه کنید، هم بزنید تا کاملاً یکدست شود. کاکائو و کره را روی آتش ملایم بگذارید تا کاکائو در کره حل شود. سپس پودر ژلاتین را به پنج قاق سوپ‌خوری آب اضافه کرده و روی بخار آب قرار دهید. تا پودر ژلاتین در آب حل شود. مایه را در داخل ظرف زرده تخم مرغ نموده، خوب مخلوط نمایید. بعد خامه را باهمزن برقی هم بزنید تا فرم بگیرد و به مایه فوق‌الذکر اضافه کنید.

سفیده تخم مرغ را در ظرف جداگانه با همزن برقی هم بزنید تا کف کند. یک چهارم شکر را به تدریج اضافه نمایید، و با درجه دو همزن برقی هم بزنید تا سفت شود. سپس آن را به مایه فوق‌الذکر با دقت اضافه کنید. مایه را در ظرف مورد نظر ریخته، به مدت نه ساعت در یخچال بماند، تا کاملاً بسته شود. سپس ته ظرف را یک لحظه در آب گرم زده و در ظرف مورد نظر برگردانید.

3/5 - (2 امتیاز)

تبلیغات

منبع
wikibookswikipediaگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا