پیش غذا

طرز تهیه سوپ مرغ خامه ای مخصوص

زمان آماده‌سازی: 30 دقیقه

تبلیغات

مناسب برای: 4 نفر

مواد لازم برای تهیه سوپ مرغ به خامه:

  • خورش مرغ: 2 لیوان
  • سینه مرغ: 4 عدد
  • پیاز: 1 عدد (خردشده)
  • کرفس: عدد (خردشده)
  • تره: 1 عدد (خردشده)
  • کره: 3 قاشق غذاخوری
  • آرد: سه‌چهارم لیوان
  • خامه: نصف لیوان
  • آب: 3 لیوان
  • جعفری: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک: نصف قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری

روش آماده‌سازی سوپ مرغ با خامه:

  1. ابتدا خورش مرغ را با آب، پیاز، کرفس، تره، نمک و فلفل مخلوط‌کنید و در قابلمه‌ای روی حرارت متوسط قرار دهید.
  2. سینه مرغ به مخلوط بالا اضافه کنید، سر قابلمه را بگذارید و زیر قابلمه را کم کنید و بگذارید به مدت 45 دقیقه بجوشد.
  3. مرغ را از قابلمه خارج کنید و خردکنید.
  4. آب مرغ را صاف کنید و کنار بگذارید.
  5. کره را در قابلمه‌ای روی حرارت متوسط داغ کنید سپس آرد را اضافه کنید و سرخ‌کنید تا زمانی که آرد رنگ عوض کند.
  6. آب مرغ را به‌تدریج به آرد اضافه کنید و هم‌زمان هم بزنید تا زمانی که بجوشد سپس زیر قابلمه را کم کنید.
  7. خامه و مرغ خردشده را به مواد بالا اضافه کنید، سر قابلمه را بگذارید و به مدت 15 دقیقه روی حرارت کم بگذارید تا پخته شود.
  8. سوپ را در ظرف سرو قرار دهید سپس جعفری خردشده را روی سوپ برای تزیین بریزید و داغ سرو کنید.

نوش جان 😉

به این مطلب امتیاز دهید
تبلیغات
منبع
kitchenترجمه اختصاصی تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا