نوشیدنی ها

طرز تهیه شربت لیمو عمانی در عراق (به روش عربی)

شربت لیمو عمانی عربی (شربت لیمو عمانی عراقی) که به نام شربت نومی یا لومي بصره نیز معروف است از لیمو عمانی سیاه تشکیل شده است. از لیمو عمانی سیاه بیشتر در نوشیدنی‌ها استفاده می‌شود زیرا دارای تلخی و ترشی کمتری است و از لیمو عمانی قهوه‌ای برای پخت و پز استفاده می‌شود.

زمان آماده‌سازی: 25 دقیقه

مناسب برای: 4 نفر

مواد لازم شربت لیمو عمانی در عراق:

  • لیمو عمانی سیاه6 عدد
  • شکر1 لیوان
  • آب1 لیتر
  • هل6  عدد
  • گلاب2 قاشق غذاخوری

همچنین بخوانید: خواص لیمو عمانی برای لاغری، فشار خون و چربی خون

طرز تهیه شربت لیمو عمانی در عراق:

  1. ابتدا لیمو عمانی را خرد کرده و هسته آن را خارج کنید و دور بیندازید (هسته  لیمو عمانی، شربت را تلخ می‌کند).
  2. لیمو عمانی، آب و شکر را در قوری روی حرارت متوسط بگذارید و هم بزنید تا زمانی که شکر کاملاً حل شود و آب به دمای جوش برسد.
  3. پس از جوشیدن آب، هل را آسیاب کنید و به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
  4.  گلاب را اضافه کنید و سر قوری را ببندید.
  5. هنگامی که شربت لیمو عمانی خوش رنگ شد زیر اجاق را خاموش کنید و بگذارید شربت کمی سرد شود.
  6. شربت را داخل یخچال به مدت یک شبانه روز قرار دهید.
  7. شربت را از صافی بگذرانید.
  8. شربت لیمو عمانی عربی شما آماده سرو است.

نوش جان 😉

4.2/5 - (115 امتیاز)
منبع
tareekaaترجمه اختصاصی تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا