غذاها

طرز تهیه شورجه ارومیه؛ خوشمزه و مجلسی

شورجه ارومیه یکی از غذاهای محلی ارومیه است.

مواد لازم

  • ماست سفت: ۱ کیلو
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • زعفران خشک: مقداری
  • پیاز داغ: ۱ پیمانه
  • گوشت قیمه پخته: ۵۰۰ گرم
  • آب گوشت: ۱ استکان
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • نشاسته ذرت: ۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه شورجه ارومیه

۱-در ظرفی ماست را با تخم مرغ و زعفران مخلوط کنید.

۲-پیاز داغ را در قابلمه ریخته و گوشت را با آن تفت داده بهش آب گوشت رو اضافه کنید و اجازه دهید جوش بخوره و آبش کشیده بشه و آب کمی داشته باشه.

۳-سپس مخلوط ماست را آرام آرام به مایه گوشت اضافه کرده (در چند مرحله) و مرتب هم بزنید تا به روغن بیفتد.

۴-بعد از چند لحظه هم زدن آن را از روی حرارت کنار گذاشته و در آخر نمک و فلفل آن را اندازه کرده نشاسته ذرت را با ۴ تا ۵ قاشق سوپخوری آب سرد مخلوط کرده و روی غذا بدهید.

۵-مجدداً یک حرارت کوتاه توأم با هم زدن به غذا داده و آن را از روی حرارت بردارید. غذا را تا گرم است در ظرف مخصوص سرو بکشید.

نکته: این غذا رو می‌توان هم با برنج و هم بدون برنج سرو کرد.

5/5 - (3 امتیاز)
منبع
wikibooks

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا