غذاها

طرز تهیه تاکو گوشت مکزیکی با نان ترتیلا

تاکو مکزیکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در آشپزخانه مکزیکی‌های سرتاسر جهان است. این غذا معمولاً دارای گوشت چرخ‌کرده و مخلوطی از ادویه‌ها و سبزیجات است.

تبلیغات

زمان آماده‌سازی: 60 دقیقه

مناسب برای: 4 نفر

مواد لازم برای تهیه تاکو گوشت مکزیکی:

  • روغن: 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز خردشده: 1 عدد
  • گوشت چرخ‌کرده: 500 گرم
  • گوجه خردشده: نصف لیوان
  • آب مرغ یا چاشنی مرغ: 1 قاشق غذاخوری
  • زیره: 1 قاشق چای‌خوری
  • گشنیز خشک: 1 قاشق چای‌خوری
  • پودر زنجبیل: 1 قاشق چای‌خوری
  • پاپریکا شیرین: 1 قاشق غذاخوری
  • پونه: 1 قاشق چای‌خوری
  • رب گوجه: 1 قاشق غذاخوری
  • لوبیا قرمز: نصف لیوان
  • نان ترتیلا: به میزان دلخواه
  • پنیر موزارلا: 1 لیوان رنده شده

روش آماده‌سازی تاکو گوشت مکزیکی:

تاکو گوشت مکزیکیدستور آماده سازی تاکو مکزیکی با گوشت

  1. ابتدا روغن را در قابلمه‌ای داغ کنید و پیاز خرده شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
  2. گوشت چرخ‌کرده را به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید، سپس گوجه خرده شده را اضافه کنید و مجدد هم بزنید.
  3. گوشت را با چاشنی مرغ، زیره، گشنیز، زنجبیل، پاپریکا و پونه طعم دار کنید و هم بزنید.
  4. رب گوجه و لوبیا قرمز را به گوشت چرخ‌کرده اضافه کنید و هم بزنید.
  5. نان ترتیلا را پهن کنید و روی آن را با مخلوط گوشت چرخ‌کرده و کمی پنیر موزارلا پرکنید و نان را از وسط تا کنید.
  6. نان ترتیلای پرشده از مواد را در سینی فر قرار دهید و کمی پنیر موزارلا روی آن بریزید.
  7. سینی فر را داخل فر با دمای 200 درجه به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا نان ترتیلا به‌خوبی برشته شود.
  8. نان ترتیلا را به‌صورت داغ سرو کنید.

نوش جان 😉

3/5 - (2 امتیاز)

تبلیغات

منبع
kitchenترجمه تخصصی، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا