غذاها
طرز تهیه کباب بادمجان با گوشت
زمان پخت: 60 دقیقه
تبلیغات
مناسب برای: 2 نفر
ملل: عربی
مواد لازم
گوشت: ترجیحا گوسفند، 100 گرم (خرد شده به صورت مکعب)
سیر: 3 حبه (خرد شده)
تبلیغات
نمک: 1 قاشق چای خوری
جعفری: 7 برگ ( تازه – خرد شده )
بادمجان: 4 عدد(کوچک/ خرد شده)
روغن زیتون: 6 قاشق غذا خوری
روش آماده سازی
- ورقه های بادمجان را با روغن زیتون چرب کنید.
- در ظرفی دیگر، روغن زیتون باقی مانده را با جعفری و سیر مخلوط کنید و گوشت را به مدت 15 دقیقه در آن بخوابانید.
- گوشت و بادمجان را در سیخ های چوبی قرار داده و به مدت 30 دقیقه کباب کنید (با چرخش سیخ ها).
کباب بادمجان با گوشت شما آماده است، آن را سرو کرده و میل بفرمایید.
تبلیغات