خورش‌ها و قلیه‌ها

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان با مرغ، خوشمزه و مجلسی

مناسب برای: 4 نفر

تبلیغات

زمان آماده سازی و پخت: 2 ساعت

مواد لازم برای تهیه خورش قیمه بادمجان:

  • سینه مرغ: ۱ عدد
  • لپه: ۱ استکان
  • سیب‌زمینی: ۲ عدد متوسط
  • پیاز: ۱ عدد
  • بادمجان: ۱ عدد کوچک
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • سیر: ۱ حبه کوچک
  • زردچوبه و گرد غوره: به مقدار کافی
  • رب گوجه‌فرنگی: ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان:

  1. ابتدا پیاز را رنده کرده و در کمی روغن تفت دهید.
  2. سینه مرغ را به قطعات مربعی شکل برش داده و به پیاز که کمی نرم شده است افزوده و تفت دهید. در این زمان زردچوبه، فلفل و گرد غوره را اضافه کنید.
  3. لپه را نیم ساعت قبل از استفاده در آب خیسانده سپس از آب خارج کرده و به گوشت افزوده و خوب تفت دهید. اگر به روغن بیشتری نیاز بود اضافه کنید.
  4. سپس رب گوجه و سیر رنده شده را افزوده و بعد از کمی تفت دادن ۲ تا ۳ لیوان آب افزوده و اجازه دهید مواد با یکدیگر بپزند.
  5. سیب‌زمینی‌ها را پوست گرفته و خلال کرده و سرخ کنید، سپس نصف آن را در نیم ساعت آخر پخت به خورش افزوده تا مزه‌دار شود.
  6. بعد از پخت کامل خورش باید غلظت متوسطی داشته باشد، آن را در خورش‌خوری ریخته و سیب‌زمینی خلال شده را وسط آن ریخته و بادمجان‌های حلقه‌ای سرخ شده را دور آن بچینید و همراه با پلو سرو نمایید.

نوش جان 😉

به این مطلب امتیاز دهید

تبلیغات

منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا