بیماری ها

طرز تهیه دمنوش عناب برای کبد چرب

عناب برای بسیاری از ما، نامی نا آشنا است و به سادگی از کنار آن رد می‌شویم. در حالی که طرزتهیه دمنوش عناب بسیار ساده است و فواید سلامتی فوق العاده آن به عنوان یک ابر غذا و پادشاه آجیل‌ها شناخته می‌شود.

تبلیغات

4000 سال پیش انسان‌ها با پی بردن به راز سلامتی عناب آن را هم ردیف میوه‌های هلو، آلو و زردآلو می‌دانستند و به دلیل بافت ترد، پوست خوراکی و طعم شیرین‌ترش و سیب مانند آن در سرتاسر جهان کشت می‌شده است. در طب چینی، دمنوش عناب به کاهش فشار خون، بیماری کبد، درمان کم‌خونی و مهار رشد سلول‌های سرطانی استفاده می‌شود.

همانطور که می دانید، بیماری کبد چرب بسیاری از افراد جهان را سالانه درگیر خود کرده است. برخی افراد ترجیح می‌دهند از درمان‌های طبیعی به جای شیمایی استفاده کنند، برای این افراد می‌توان عصاره عناب را توصیه کرد. عناب دارای مواد مغذی از جمله فلاونوئید، پلی فنل، پلی ساکارید، پروتئین، اسید آمینه، چربی، نوکلئوتید، تری ترپن ها، ساپونین، آلکالوئید، عنصر معدنی، ویتامین و سایر مواد فعال زیستی است که اعصاب را تسکین می‌دهد و ایمنی را تقویت می‌کند و اثرات محافظتی و درمانی در برابر آسیب حاد و مزمن کبدی دارد. در این مطلب با اشاره به طرز تهیه دمنوش عناب برای کبد چرب شما را با این معجون آشنا می‌کنیم.

عناب چه فوایدی برای بدن دارد؟

  • عناب به دلیل خواص آنتی اکسیدانی به بهبود بینایی کمک می‌کند و از آب مروارید و سایر اختلالات مربوط به چشم جلوگیری می‌کند.
  • عناب حاوی مواد شیمیایی آنتی اکسیدانی است که از قلب در برابر حمله رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کند.
  • مصرف عناب باعث کاهش سطح کلسترول بالا می‌شود.
  • نوشیدن منظم عناب باعث منظم شدن پریود و افزایش شانس بارداری می‌شود.
  • سه عدد عناب در روز به جوانی کمک می‌کند و ویژگی ضد پیری دارد.
  • بهبود آسیب‌های کبدی

طرز تهیه دمنوش عناب برای کبد چرب

روش اول

مواد لازم

  • 50 گرم عناب خشک
  • 800 میلی لیتر آب

دستور تهیه

عناب‌ها را خوب بشویید، سپس هر عناب را با استفاده از قیچی یا چاقوی نوک تیز شکاف دهید. این کار طعم و مواد مغذی عناب را آزاد می‌کند. سپس در ظرفی آب بریزید و بگذارید تا یک ساعت بجوشد، سپس دمنوش را از صافی رد و سرو کنید.

روش دوم

دمنوش عناب زنجبیلی برای فصل تابستان مناسب است و به سم زدایی کبد و افزایش پروتئین در بدن کمک می‌کند. همچنین باعث گلگون و سالم‌تر شدن پوست نیز می‌شود.

تبلیغات

مواد لازم

  • 50 گرم زنجبیل
  • 6 عدد عناب
  • 600 میلی لیتر آب
  • 2 قاشق چای خوری شکر

دستور تهیه

زنجبیل را پوست بگیرید و له کنید. سپس عناب‌ها را بدون جدا کردن هسته قاچ بزنید و به همراه زنجبیل در ظرفی با 600 میلی لیتر آب به مدت 10 دقیقه بجوشانید سپس به دلخواه شکر را اضافه کنید. دمنوش را از صافی رد کنید و همراه صبحانه میل کنید.

دمنوش عناب چه مقدار باید مصرف شود؟

مصرف دمنوش عناب معمولاً یک یا دو فنجان در روز مناسب است اما نباید در مصرف آن زیاده روی کرد و قبل از مصرف هر دمنوشی با پزشک مشورت کنید.

سایر مصارف سنتی عناب

  • از قسمت‌های مختلف درخت عناب در طب سنتی برای انواع بیماری‌ها و اختلالات در بسیاری از کشورهای آسیایی استفاده می‌شود.
  • عناب از زمان‌های قدیم به عنوان مقوی، پاک کننده خون و به عنوان یک گیاه کمکی مهم در چین و کره استفاده می‌شده است.
  • عناب به طور گسترده در طب سنتی چینی و کره‌ای برای کاهش استرس، درمان بیماری‌های مختلف مانند خستگی مزمن، کم خونی، درد، بی اشتهایی، دیسوسمی، اسهال، سرفه، برونشیت، چال لیتیازیس، تحریک پذیری، فارنژیت هیستری و میخچه پا استفاده می‌شده است.
  • از برگ‌های عناب می‌توان به عنوان پانسمان زخم‌ها استفاده کرد.
  • جوشانده پوست و برگ آن به عنوان یک قابض مؤثر در اسهال خونی و اسهال به کار می‌رود.
  • عناب به عنوان پادزهر برای بهبود مسمومیت در ضمادها و زخم‌ها استفاده می‌شود.
  • عصاره عناب با زنجبیل، شیرین بیان و نعناع درد گلو را آرام می‌کند.
5/5 - (2 امتیاز)

منبع
healthbenefitstimesvnifoodwhattocooktodayteacottage

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا