سالادها

طرز تهیه سالاد سزار ایرانی در خانه

در این مطلب طرز تهیه سالاد سزار ایرانی خانگی را بیان خواهیم نمود، با ما همراه باشید 🙂

تبلیغات

سالاد سزار شاید بعد از سالاد شیرازی معروف‌ترین و محبوب‌ترین سالاد در ایران باشد. سالاد پرطرفداری که این روزها در منوی اکثر کافه‌ها و رستوران‌های شهر پیدا می‌شود. جالب است بدانید سالاد سزار اولین بار توسط رستوران‌داری به نام سزار کاردینی در مکزیک تهیه شد. کاردینی در اصل یک سرآشپز، رستوران‌دار و هتلدار ایتالیایی بود که برای اولین بار در سال ۱۹۲۴ این سالاد را با مواد غذایی موجود در آشپزخانه‌اش تهیه کرد. طرز تهیه سالاد سزار و سس آن بسیار ساده است. شما هم می‌توانید طبق دستور سالاد سزار که برای شما آماده کرده‌ایم آن را در خانه تهیه کنید.

مواد لازم برای سالاد سزار مرغ ایرانی

  • مغز کاهو: ۲ عدد
  • سینه مرغ بدون استخوان: ۱ عدد
  • نان تست: ۲ عدد
  • روغن‌زیتون: ۱.۳ لیوان
  • سیر له‌شده: ۱ حبه
  • سیر خردشده: ۴ حبه
  • پنیر پارمزان رنده شده: ۳ قاشق غذاخوری
  • سس مایونز: ۳ قاشق غذاخوری
  • سس خردل: ۱ قاشق غذاخوری
  • سرکه بالزامیک: ۱ قاشق غذاخوری
  • لیموترش: ۱ عدد
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه سالاد سزار با مرغ ایرانی

طرز تهیه سالاد سزار ایرانی در خانهسالاد سزار چگونه تهیه میشود؟

۱. ابتدا با نان تست شروع می‌کنیم. نان‌ها را روی تخت برش قرار دهید و دورتادورشان را برش بزنید و مانند تصویر به ۹ قسمت مساوی تقسیم کنید.

۲. درون یک کاسه نصف روغن‌زیتون و ۱ حبه سیر له‌شده را با نان‌های تست مخلوط‌کنید تا نان‌ها به روغن و سیر آغشته شوند.

۳. سپس نان‌ها در سینی فر بچینید و درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

تبلیغات

۴. در مدتی که نان‌ها برشته شوند، سینه مرغ بدون استخوان را با استفاده از نمک، فلفل، آب نصف لیموترش و ۲ حبه سیر خردشده مزه‌دار کنید. سپس روی آن را بپوشانید و برای یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ خوب مزه‌دار شود.

۵. به سراغ کاهوها بروید و آن‌ها را خردکنید. دقت کنید که کاهوها ریز خرد نشوند چون کاهوی سالاد سزار باید درشت و یک اندازه باشد.

۶. با استفاده از مایونز، سس خردل، سرکه بالزامیک، پنیر پارمزان، سیر له‌شده، آب نصف لیموترش، فلفل سیاه و باقی روغن‌زیتون سس سالاد سزار را تهیه کنید. اگر سس سالاد شما خیلی غلیظ شد می‌توانید به آن کمی آب اضافه کنید تا رقیق شود.

۷. مرغ مزه‌دار شده را از یخچال بیرون بیاورید و باکمی روغن داخل تابه با حرارت بالا سرخ‌کنید. اگر مرغ را با حرارت پایین سرخ‌کنید، آب میان بافتی مرغ خارج می‌شود و باعث می‌شود مرغ بافت سفتی داشته باشد.

۸. کاهوها را با مقداری از سس مخلوط‌کنید و درون ظرف سرو بریزید و مرغ برش زده را کنار آن قرار دهید. روی کاهوها را با تکه‌های نان تست برشته و کمی پودر پنیر پارمزان تزیین کنید. می‌توانید باقی سس سزار را درون یک ظرف کوچک در کنار بشقاب سالاد سرو کنید. نوش جان!

تبلیغات
5/5 - (1 امتیاز)

منبع
digikalaگردآوری و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا