سس ها

طرز تهیه سس پنیر به دو روش

در این مطلب طرز تهیه سس پنیر به دو روش را بیان خواهیم نمود، با ما همراه باشید 😉

تبلیغات

اگر مایل باشید به برخی از غذاهایتان، طعم پنیر بدهید، می‌توانید روی آن‌ها سس پنیر بریزید.

روش اول تهیه سس پنیر

زمان تهیه: 10 دقیقه
زمان پخت: 15 دقیقه

مواد لازم برای تهیه سس پنیر:

پنیر  100 گرم
 آرد  2 قاشق غذاخوری
 نمک  نصف قاشق چای‌خوری
 فلفل  4/1 قاشق چای‌خوری
 کره  2 قاشق غذاخوری
شیر 2 پیمانه

طرز تهیه سس پنیر:

  1. در یک قابلمه کره را ذوب کنید.
  2. آرد را به آن اضافه کنید و آن‌قدر هم بزنید تا به‌صورت خمیر نرم و روانی درآید.
  3. سپس مخلوط را حرارت دهید تا کمی گازدار شود.
  4. شیر را به‌تدریج به مخلوط اضافه کنید.
  5. مخلوط را هم بزنید تا به‌صورت خمیر کلفتی درآید.
  6. نمک و فلفل را به خمیر اضافه کنید.
  7. اکنون پنیر رنده شده را به خمیر اضافه کنید و آن را هم زنید و حرارت دهید.
  8. مخلوط را آن‌قدر حرارت دهید تا پنیرها ذوب شوند.
  9. سس پنیر آماده است.

طرز تهیه سس پنیر به دو روشچگونه سس پنیر درست کنیم؟

روش دوم تهیه سس پنیر

زمان آماده‌سازی: 10 دقیقه

زمان پخت: 10 دقیقه

تبلیغات

مواد لازم برای تهیه سس پنیر:

 آرد 2 قاشق غذاخوری
شیر  1/4 پیمانه
 پنیر سوئیسی خردشده  75 گرم
 پنیر چدار خردشده  75 گرم
پنیر پارمزان رنده شده 2 قاشق غذاخوری
پودر سیر 1/4 قاشق چای‌خوری
فلفل 1/8 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه سس پنیر:

  1. در یک تابه کوچک، آرد را با 2 قاشق غذاخوری شیر به‌صورت یک خمیر صاف با یک همزن مخلوط‌کنید به‌آرامی تا مخلوط شوند و بعد از یک دست و صاف شدن، شیر باقی‌مانده را اضافه کنید، سپس اجازه دهید تا مواد با حرارتی بیش از متوسط جوش بخورند و مداوم آن را تا زمان ضخیم شدن هم بزنید.
  2. حرارت را کم کنید و پنیر، پودر سیر، و فلفل را اضافه کنید، مخلوط را به‌خوبی هم بزنید تا پنیر ذوب بشود.
  3. مخلوط را از حرارت بردارید و آن را به‌عنوان دسر استفاده کنید.
3.7/5 - (3 امتیاز)

منبع
beytoote

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا