نان، کیک و شیرینی

طرز تهیه شکلات صبحانه ساده خانگی

شکلات صبحانه یا شکلات نوتلا همان‌طور که از نامش مشخص است نوعی شکلات است که برای وعده صبحانه استفاده می‌شود. این صبحانه خوشمزه و بسیار انرژی‌زا از ترکیب موادی مثل خامه، پودر کاکائو، تخم‌مرغ، کره، فندق و شکلات تخته‌ای تهیه می‌شود.

تبلیغات

با مقدار موادی که در این دستور قرارگرفته است می‌توانید برای ۴ نفر شکلات صبحانه تهیه کنید. درصورتی‌که می‌خواهید مقداری کمتر یا بیشتری شکلات صبحانه تهیه کنید کافی است مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش تهیه شکلات صبحانه با ما همراه باشید.

مناسب برای: ۴ نفر

مواد لازم شکلات صبحانه

  • خاک قند: ۲ فنجان
  • زرده تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • کره: ۴ قاشق غذاخوری
  • خامه: ۵ قاشق غذاخوری
  • فندق خردشده: ۱۰۰ گرم
  • شکلات تخته‌ای: ۱۵۰ گرم
  • پودر کاکائو: ۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه شکلات صبحانه

برای تهیه شکلات صبحانه نوتلا ابتدا کره را از یخچال بیرون می‌آوریم تا با دمای محیط نرم شود. بعد کره را در مخلوط‌کن قرار می‌دهیم و پودر کاکائو را به همراه پودر قند به آن می‌افزاییم و خوب مخلوط می‌کنیم تا مخلوط سفتی داشته باشیم و کنار می‌گذاریم.

آنگاه کتری را آب می‌کنیم و روی حرارت می‌گذاریم و شکلات‌های تخته‌ای را تکه‌تکه کرده و در کاسه‌ای می‌ریزیم و روی کتری قرار می‌دهیم تا با بخار کتری شکلات‌ها ذوب شوند (روش بن ماری) تا ذوب شدن شکلات‌ها زرده تخم‌مرغ را در کاسه‌ای می‌ریزیم و خوب هم می‌زنیم تا کش‌دار و کرم‌رنگ شود. سپس به مخلوط کره (پودر کاکائو و پودر قند) که میکس کردیم فندق خردشده و خامه می‌افزاییم و با قاشق مخلوط می‌کنیم و بعد زرده تخم‌مرغ را اضافه می‌کنیم.

تبلیغات

بیشتر بخوانید: روش بن ماری برای شکلات، ژلاتین، پودر ژله، کرم و کره

و در آخر نیز شکلات تخته‌ای بن ماری شده را به مواد می‌افزاییم و مجدداً درب مخلوط‌کن را می‌گذاریم تا مواد خوب میکس و یکدست بشوند و بعد به مدت ۱ الی ۲ ساعت شکلات صبحانه را در یخچال قرار می‌دهیم تا خودش را بگیرد و آماده مصرف شود.

5/5 - (2 امتیاز)

منبع
parsidayگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا