نان، کیک و شیرینی

طرز تهیه مینی دونات خانگی

زمان آماده‌سازی: 30 دقیقه

مناسب برای: 4 نفر

مواد لازم برای تهیه مینی دونات:

  • آرد: سه‌چهارم لیوان
  • شکر: سه‌چهارم لیوان
  • نشاسته: 2 قاشق غذاخوری
  • بیکینگ‌پودر: 1 قاشق چای‌خوری
  • نمک: نصف قاشق چای‌خوری
  • شیر: نصف لیوان
  • تخم‌مرغ: 1 عدد
  • کره: 1 قاشق غذاخوری
  • سس کارامل آماده: یک‌چهارم لیوان
  • پودر نارگیل: نصف لیوان
  • شکلات: نصف لیوان (آب‌شده)

روش آماده‌سازی مینی دونات:

  1. ابتدا فر را در دمای 425 درجه قرار دهید سپس سینی فر را با روغن چرب کنید و روی آن کمی آرد بپاشید.
  2. آرد، نشاسته، شکر، بیکینگ‌پودر و نمک را در ظرفی مخلوط‌کنید.
  3. در ظرفی دیگر شیر، کره، سرکه و تخم‌مرغ را به‌خوبی مخلوط‌کنید تا زمانی که یک مخلوط یکدست حاصل شود.
  4. مخلوط (شیر، کره، سرکه و تخم‌مرغ) را به مخلوط (آرد، نشاسته، شکر، بیکینگ‌پودر و نمک ) اضافه کنید و به‌خوبی ورز دهید.
  5. خمیر را روی تخته پهن کنید و آن را با قالب دونات را دربیاورید و آن را در سینی فر قرار دهید.
  6. دونات را به مدت 5 دقیقه در فر قرار دهید سپس آن را از فر خارج کنید و بگذارید کمی سرد شود.
  7.  دونات را با شکلات داغ، پودر نارگیل و کارامل تزیین کنید.

نوش جان 😉

5/5 - (1 امتیاز)
منبع
https://kitchen.sayidaty.netترجمه اختصاصی، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا