غذاها

طرز تهیه پاستا آلفردو برای ۴ نفر

پاستا آلفردو نام نوعی غذای ایتالیایی درست‌شده با پاستاست و گفته می‌شود که رستوران‌داری اهل رم به نام آلفردو دی لیو (به ایتالیایی: Alfredo di Lello) برای نخستین بار آن را در سال ۱۹۱۴ میلادی تهیه کرده‌است.

تبلیغات

آنطوری که نقل شده؛ همسر وی که بر اثر زایمان سخت اشتهایش را از دست داده بود با این دستور غذایی توانست به سمت غذاخوردن برگردد.

ظاهراً آلفردو همه چیز را برای درمان مشکل اشتهای همسرش امتحان کرده بود، تا اینکه یک بشقاب از پاستا تازه درست کرد و آن را با پنیر پارمسان و کره در تابه ای چرخاند و همسرش بسیار ازین غذا خوشش آمد.

این نوع پاستا در ایران و جهان طرفداران بسیاری دارد. در این مطلب از مجله اینترنتی مثبت 1، طرز تهیه پاستا الفردو برای 4 نفر برای شما آماده نموده ایم.

طرز تهیه پاستا آلفردو مجلسی برای ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه پاستا آلفردو:

  • پاستا پنه ریگاته: ۱ بسته ۵۰۰ گرمی (نوع و شکل دلخواه میتونید استفاده کنید)
  • سینه مرغ درشت: ۱ عدد نواری خرد شده
  • قارچ: ۱ بسته ۴۰۰ گرمی ورقه شده
  • پیاز: ۱ عدد متوسط ریز خرد شده
  • سیر درشت: ۳ حبه
  • برگ جعفری تازه ریز خرد شده: یک چهارم لیوان
  • خامه صبحانه: ۱ لیوان دمای محیط (چنانچه مایلید زیاد چرب نباشه، نصف لیوان یعنی ۱۰۰ گرم بریزید)
  • شیر: ۱ لیوان دمای محیط
  • کره: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به اندازه لازم

دستور پخت پاستا آلفردو با مرغ و قارچ:

ابتدا پاستا رو به روش درج شده روی بسته آماده کنید داخل آبکش بریزید ولی روش آب نریزید.

تبلیغات

سینه مرغ رو نمک و فلفل سیاه بزنید میتونید از شب قبل هم همراه آب لیموی تازه مزه دار کنید که خوشمزه‌تر میشه.

داخل تابه بزرگ و دیواره بلندی دو قاشق غذاخوری روغن ریخته و مرغها رو تفت بدین تا آبش جذب بشه و کمی طلایی بشه بعد جمع کنید.

داخل همون تابه کره رو ذوب کرده و پیاز رو اضافه کنید تفت بدین تا طلایی بشه قارچ رو اضافه کنید و باز تفت بدین تا وقتی که آب قارچ جذب بشه سیر رو اضافه کنید کمی تفت بدین تا بوی سیر بلند بشه بعد مرغ پخته رو اضافه کنید کمی مخلوط کنید.

سپس خامه و شیر رو اضافه و مخلوط کنید کمی نمک و جعفری رو اضافه کنید مخلوط کنید درش رو بذارین با حرارت متوسط تا به جوش بیاد و کمی غلیظ بشه حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه.

من تو این مرحله کمی پنیر پارمزان اضافه می‌کنیم که هم خوشمزه میشه و هم کرمی‌تر و چون غذا سنگینه کمی آویشن هم اضافه می‌کنیم.

تبلیغات

پاستا پخته رو روی سس اضافه کنید کاملاً مخلوط کنید کمی پودر پنیر پارمزان بپاشید در تابه رو بذارین حرارت رو خاموش کنید و بذارین ۱۰ دقیقه استراحت کنه بعد برای سرو آماده ست. نوش جان

نکته:

  • برای اینکه غذا زیاد سنگین نباشه نصف مقدار رو شیر استفاده می‌کنیم. شما میتونید کلاً از خامه استفاده کنید و اگه پُر سس دوست دارین میتونید مقدارشو نصف لیوان بیشتر بریزین.
  • موقع سرو کمی پودر پنیر پارمزان روی پاستا بپاشید.
4/5 - (1 امتیاز)

منبع
ashpazmagwikipedia

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا