نوشیدنی ها

طرز تهیه کارامل لاته (لته)

کارامل لاته یکی از نوشیدنی‌های مناسب فصل زمستان است که از شیر، قهوه اسپرسو فوری و سس کارامل تشکیل شده است و در کنار بیسکویت سرو می‌شود.

تبلیغات

زمان آماده سازی: 5 دقیقه

مناسب برای: 3 نفر

مواد لازم برای تهیه کارامل لاته:

  • شیر گرم: 2 لیوان
  • قهوه اسپرسوی فوری: 1 قاشق غذا خوری
  • آب داغ: 1 لیوان
  • سس کارامل: یک چهارم لیوان
  • شکر: به میزان لازم (اختیاری)
  • خامه: به میزان لازم

روش آماده سازی کارامل لاته:

  1. ابتدا آب را در شیر جوش بریزید و بگذارید بجوش آید سپس قهوه و شیر داغ را به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت 1 دقیقه بجوشد.
  2. سس کارامل و شکر را به مخلوط قهوه اضافه کنید و هم بزنید.
  3. کارامل لاته را در لیوان سرو قرار دهید سپس خامه را روی کارامل لاته بریزید و با سس کارامل تزیین کنید.
  4. کارامل لاته شما آماده سرو است.

نوش جان 😉

4/5 - (9 امتیاز)

تبلیغات

منبع
tareekaaترجمه اختصاصی تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا