غذاها
طرز تهیه قیسی پلو اردبیلی مجلسی و خوشمزه
![قیسی پلو](https://mosbate1.ir/wp-content/uploads/2020/05/Food_AjilPolo.jpg)
قیسی پلو یکی از غذاهای محلی اردبیل است.
تبلیغات
مناسب برای: 6 نفر
مواد لازم قیسی پلو اردبیلی:
- روغن: ۳ قاشق سوپخوری
- قیسی: یک فنجان
- نمک، فلفل: به مقدار دلخواه
- جوز هندی: نصف قاشق چایخوری
- برنج: ۵۰۰ گرم
- گوشت: ۵۰۰ گرم
- آب: دو لیتر
- دارچین: یک قاشق مرباخوری
- کره آب شده: نیم فنجان
طرز تهیه قیسی پلو اردبیلی:
- گوشت را قطعه کرده آن را با روغن و ادویه (فلفل، دارچین و جوز هندی) قدری سرخ کنید. سپس به آن آب و نمک اضافه کنید تا خوب بپزد.
- آنگاه قیسی را در کره سرخ کرده.
- آنگاه برنج را که پختهاید موقع آبکش نصف آن را ته دیگ ریخته و گوشت پخته شده و قیسی روی برنج ریخته و آنگاه بقیه برنج را روی آن ریخته و آن را دم کنید.
- آنگاهکه دم کشید میتوانید آن را میل نمایید.
نوش جان 😉
تبلیغات