غذاها

طرز تهیه قیسی پلو اردبیلی مجلسی و خوشمزه

قیسی پلو یکی از غذاهای محلی اردبیل است.

تبلیغات

مناسب برای: 6 نفر

مواد لازم قیسی پلو اردبیلی:

  • روغن: ۳ قاشق سوپ‌خوری
  • قیسی: یک فنجان
  • نمک، فلفل: به مقدار دلخواه
  • جوز هندی: نصف قاشق چای‌خوری
  • برنج: ۵۰۰ گرم
  • گوشت: ۵۰۰ گرم
  • آب: دو لیتر
  • دارچین: یک قاشق مرباخوری
  • کره آب شده: نیم فنجان

طرز تهیه قیسی پلو اردبیلی:

  1. گوشت را قطعه کرده آن را با روغن و ادویه (فلفل، دارچین و جوز هندی) قدری سرخ کنید. سپس به آن آب و نمک اضافه کنید تا خوب بپزد.
  2. آنگاه قیسی را در کره سرخ کرده.
  3. آنگاه برنج را که پخته‌اید موقع آبکش نصف آن را ته دیگ ریخته و گوشت پخته شده و قیسی روی برنج ریخته و آنگاه بقیه برنج را روی آن ریخته و آن را دم کنید.
  4. آنگاه‌که دم کشید می‌توانید آن را میل نمایید.

نوش جان 😉

3/5 - (2 امتیاز)

تبلیغات

منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا