نان، کیک و شیرینی

مافین انجیر؛ طرز تهیه مافین انجیر و گردو

دستور تهیه مافین انجیر خشک و گردو بدون تخم مرغ.

مواد لازم مافین انجیر:

مواد لازم برای ۶ مافین:

  • آرد سبوس دار (ترجیحاً): ۱۸۰ گرم
  • خمیر مایه (خارجی دانه ریز): ۳ گرم
  • آب ولرم: ۲۲۵ گرم
  • آرد نان: ۹۰ گرم
  • پودر نارگیل: ۳۰ گرم
  • پودر بادام: ۳۰ گرم
  • شکر سفید: ۶۰ گرم
  • نمک: ۳ گرم
  • روغن مایع: ۶۰ گرم (در اصل دستور روغن کنجد سفید آمده است)
  • انجیر خشک خرد شده: ۶۰ گرم
  • گردوی خرد شده: ۳۰ گرم بهتر است به مدت ۵-۷ دقیقه در داخل فر برشته شود
  • خشخاش برای روی مافین: کمی

طرز تهیه مافین انجیر:

۱. در داخل یک کاسهٔ بزرگ تمام مواد پودری و آب را با یکدیگر مخلوط می‌کنیم.

۲. سپس تمام مواد دیگر را اضافه کرده در جای گرم می‌گذاریم تا حجم مایه یک برابر و نیم شود. داخل قالب مافین را با مایه پر می‌کنیم.

۳. در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده به مدت ۲۵-۲۰ درجه می‌پزیم.

۴. مافین نوعی نان است که اگر گرم صرف شود خوشمزه‌تر است بنابراین اگر سرد شد با دمای ۱۵۰ درجه فر یا داخل ماکرویو قبل از صرف گرم می‌کنیم.

نوش جان 😉

به این مطلب امتیاز دهید
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا