نان، کیک و شیرینی

مافین قهوه؛ طرز تهیه مافین قهوه خوشمزه

دستور تهیه مافین با طعم قهوه (به انگلیسی: Coffee Muffin) در مجله اینترنتی مثبت 1.

مواد لازم مافین قهوه:

مواد لازم برای ۶ مافین

نام مادهٔ غذایی مقدار توضیحات
کره ۱۰۰ گرم به حدی نرم شده باشد که انگشت در آن فرو رود.
پودر قند یا شکر ۱۰۰ گرم
تخم مرغ یک عدد نباید زیاد سرد باشد با کره مخلوط نمی‌شود. کم‌کم به شکر و کره اضافه شود.
وانیل
آرد ضعیف (آرد شیرینی) الک شده ۱۷۰ گرم
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
پودر قهوه فوری (پودر نسکافه) یک قاشق چایخوری قهوه نسکافه را بصورت پودر در بیاورید.
دارچین یک چهارم قاشق چایخوری
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
خامه ترش ۸۰ گرم

دما و زمان پخت مافین قهوه:

  • کره، تخم مرغ باید به دمای محیط آشپزخانه رسیده باشد و سرد نباشد.
  • دمای فر: ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد
  • زمان پخت در فر: ۲۵-۲۰ دقیقه

طرز تهیه مافین قهوه:

آرد، پودر قهوه، دارچین، نمک و بیکینگ پودر را با یکدیگر الک کنید.

۱. کره‌ای که از یخچال از قبل بیرون آورده شده و انگشت را می‌توان در درون آن فرو کرد را با همزن برقی می‌زنیم تا هوا به داخل آن وارد شده و کرم مانند شود. با لیسک موادی که به کاسه چسبیده است پاک کرده به مایه اضافه می‌کنیم. شکر را هم افزوده بهم می‌زنیم تا مایه سفید شود. با لیسک موادی که به کاسه چسبیده است پاک کرده به مایه اضافه می‌کنیم.

۲. تخم مرغ سفیده و زرده مخلوط شده که سرد نباشد و وانیل را کم‌کم به مایه افزوده بهم می‌زنیم تا تخم مرغ بخوبی با دیگر مواد مخلوط شود.

۳. نصف آرد، پودر قهوه فوری (پودر نسکافه)، دارچین، نمک و بیکینگ پودر الک شده و نصف خامه ترش را به مایه افزوده با درجه کم همزن برقی با مایه تا حدی مخلوط می‌کنیم تا سفیدی آرد ناپدید شود. باقیمانده مواد پودری و خامه ترش را هم ریخته کمی بهم می‌زنیم. در صورتی که مایه زیاد بهم زده شود پف نخواهد کرد.

۴. مایه را در کاغذ مخصوص وسط سینی فری که ۱۸۰ درجه گرم شده گذاشته به مدت ۲۵-۲۰ دقیقه می‌گذاریم بپزد.

نوش جان 😉

به این مطلب امتیاز دهید
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا