نان، کیک و شیرینی

مافین پیتزا؛ دستور پخت مافین پیتزا مجلسی و خوشمزه

طرز تهیه مافین با طعم پیتزا (به انگلیسی: Pizza Muffins).

تبلیغات

مواد لازم مافین پیتزا:

  • روغن زیتون جهت سرخ کردن مواد: یک قاشق غذاخوری
  • پیاز خلال خرد شده: ۳۰ گرم
  • فلفل دلمه‌ای نگینی خرد شده: ۲۰ گرم
  • بیکن (یا کالباس) خرد شده: ۸۰-۴۰ گرم
  • قارچ تازه خرد شده: چند عدد (قارچ در دستور اصلی نیست ولی اگر تفت داده شود و آب آن گرفته شود، به مواد اضافه شود بهتر است.)
  • سیر خشک: کمی
  • نمک: کمی
  • روغن زیتون داخل مواد: ۲۰ گرم
  • شیر: ۳۵ گرم
  • شکر: ۲۰ گرم
  • تخم مرغ: یک عدد
  • آرد: ۱۰۰ گرم
  • بیکینگ پودر: ۵ گرم
  • سس گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا: به میزان لازم
  • جعفری خشک: برای تزیین کمی

دما و زمان پخت مافین پیتزا:

  • دمای فر: ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد
  • زمان پخت در فر: ۳۰-۲۵ دقیقه

طرز تهیه مافین پیتزا:

۱. با روغن زیتون پیاز، فلفل دلمه‌ای و بیکن همراه با سیر خشک و نمک را کمی تفت می‌دهیم تا پیاز به رنگ طلایی در بیاید.

۲. روغن زیتون، شیر، شکر، تخم مرغ را با یکدیگر مخلوط کرده سپس آرد و بیکینگ پودر الک شده را افزوده مخلوط می‌کنیم.

۳. مواد پیتزا را با خمیر مخلوط می‌کنیم سس گوجه فرنگی را هم افزوده مخلوط می‌کنیم.

۴. مواد را داخل کاغذ مخصوص مافین ریخته روی مواد پنیر پیتزا و پودر جعفری خشک می‌ریزیم.

تبلیغات

۵. مافین را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد فر به مدت ۳۰-۲۵ دقیقه می‌پزیم.

۶. مافین نوعی نان است که اگر گرم صرف شود خوشمزه‌تر است بنابراین اگر سرد شد با دمای ۱۵۰ درجه فر قبل از صرف گرم می‌کنیم.

نوش جان 😉

5/5 - (1 امتیاز)
تبلیغات
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا