غذاهای دریایی
طرز تهیه ماهی رژیمی به روش ایتالیایی
![ماهی رژیمی ایتالیایی](https://mosbate1.ir/wp-content/uploads/2020/04/Philippe-Desnerck-5817aafd5f9b581c0b9e1bee.jpg)
زمان آمادهسازی: 30 دقیقه
تبلیغات
مناسب برای: 4 نفر
مواد لازم برای تهیه ماهی رژیمی ایتالیایی:
- ماهی: 1 عدد
- نمک: 20 قاشق غذاخوری (به مقداری که ماهی را بپوشاند)
روش آمادهسازی ماهی رژیمی ایتالیایی:
- ابتدا ماهی را بهخوبی تمیز کنید (بدون تمیز کردن پولکها) سپس نصف مقدار نمک را روی کاغذ فویل بپاشید.
- ماهی را روی نمکها گذاشته (باید توجه کرد که حتماً شکم ماهی بهخوبی بسته باشد تا نمک در آن نرود) سپس مقدار باقیمانده از نمک را روی ماهی بریزید.
- برای اینکه نمکها بهخوبی به ماهی بچسبد، با آبپاش کمی روی آن آب بریزید، سپس فر را در دمای 200 درجه روشن کنید و بگذارید تا داغ شود. ماهی را داخل فر قرار دهید تا زمانی که نمکها رنگ زرد به خود بگیرد و ترک بخورد.
- نمک دور ماهی را با یک قاشق بشکنید سپس آن را در ظرف سرو قرار دهید.
- این غذا را میتوان در کنار برنج سرو نمود.
نوش جان 😉
تبلیغات