غذاهای دریایی

طرز تهیه ماهی رژیمی به روش ایتالیایی

زمان آماده‌سازی: 30 دقیقه

تبلیغات

مناسب برای: 4 نفر

مواد لازم برای تهیه ماهی رژیمی ایتالیایی:

  • ماهی: 1 عدد
  • نمک: 20 قاشق غذاخوری (به مقداری که ماهی را بپوشاند)

روش آماده‌سازی ماهی رژیمی ایتالیایی:

  1. ابتدا ماهی را به‌خوبی تمیز کنید (بدون تمیز کردن پولک‌ها) سپس نصف مقدار نمک را روی کاغذ فویل بپاشید.
  2. ماهی را روی نمک‌ها گذاشته (باید توجه کرد که حتماً شکم ماهی به‌خوبی بسته باشد تا نمک در آن نرود) سپس مقدار باقی‌مانده از نمک را روی ماهی بریزید.
  3. برای اینکه نمک‌ها به‌خوبی به ماهی بچسبد، با آبپاش کمی روی آن آب بریزید، سپس فر را در دمای 200 درجه روشن کنید و بگذارید تا داغ شود. ماهی را داخل فر قرار دهید تا زمانی که نمک‌ها رنگ زرد به خود بگیرد و ترک بخورد.
  4. نمک دور ماهی را با یک قاشق بشکنید سپس آن را در ظرف سرو قرار دهید.
  5. این غذا را می‌توان در کنار برنج سرو نمود.

نوش جان 😉

به این مطلب امتیاز دهید

تبلیغات

منبع
kitchenترجمه تخصصی، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا