غذاها

طرز تهیه ماکارونی با بادمجان خوشمزه

زمان آماده‌سازی: 30 دقیقه

مناسب برای: 4 نفر

مواد لازم برای تهیه ماکارونی با بادمجان:

  • ماکارونی: 1 بسته
  • کره: 1 قاشق غذاخوری
  • روغن‌زیتون: 1 قاشق غذاخوری
  • بادمجان: 1 عدد – پوست شده و خردشده دایره‌ای
  • پیاز: 1 عدد نگینی شده
  • سیر: 2 حبه له‌شده
  • رب گوجه: 1 قاقش غذاخوری
  • گوجه: 2 عدد پوست شده و خردشده
  • نمک: 1 قاقش چای‌خوری
  • فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری
  • ریحان آسیاب شده: 1/4 قاشق چای‌خوری

روش آماده‌سازی ماکارونی با بادمجان:

  1. ابتدا اسپاگتی را مطابق دستورالعمل پشت بسته آن آب‌پز کنید، آبکش کنید و کنار بگذارید.
  2. روغن‌زیتون را در قابلمه‌ای روی حرارت متوسط داغ کنید، سپس بادمجان را به آن اضافه کرده و به مدت 7 دقیقه سرخ‌کنید.
  3. کره، پیاز را با قابلمه بالا اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه بگذارید تا پیاز پخته شود.
  4. سیر، نمک، گوجه و رب گوجه را به قابلمه بالا اضافه کنید و حرارت زیر قابلمه را کم کنید و سر قابلمه را روی آن بگذارید و به مدت 12 دقیقه بگذارید تا سس به‌خوبی پخته شود.
  5. سپس مخلوط را با فلفل سیاه و ریحان طعم دار کنید.
  6. ماکارونی را در ظرف سرو قرار دهید و روی آن سس بریزید.
  7. این غذا را به‌صورت گرم سرو کرده و میل نمایید.

نوش جان 😉

4.5/5 - (2 امتیاز)
منبع
kitchenترجمه تخصصی، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا