خورش‌ها و قلیه‌ها

طرز تهیه مرجو خورش (خورش عدس طالقان) خوشمزه

مرجو خورش (خورش عدس طالقان)

تبلیغات

مواد لازم برای تهیه خورش عدس طالقان:

  1. گوشت گوسفندی: ۳۰۰- ۴۰۰ گرم
  2. پیاز: ۲ عدد بزرگ
  3. عدس: یک پیمانه
  4. سیب‌زمینی: ۱ عدد متوسط
  5. آلو طالقان، بخارا یا برقانی: ده عدد
  6. نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین: به میزان لازم
  7. زعفران: کمی
  8. رب گوجه: 2 قاشق غذاخوری
  9. آب‌غوره: 1 قاشق چای خوری

روش آماده سازی خورش عدس طالقان:

  1. پیازها رو خلال کرده و با زردچوبه تفت داده تا طلایی شود.
  2. گوشت را اضافه کرده، بهتر است رب را هم در همین مرحله اضافه کنید تا تفت بخورد و رنگش باز شود. وقتی رنگ گوشت عوض شد، آب را درون آن ریخته و می‌گذاریم تا نیم‌پز شود.
  3. در این فاصله آلوها و عدس‌ها را شسته و خیس می‌کنیم سیب‌زمینی را هم خرد می‌کنیم.
  4. وقتی گوشت نیم‌پز شد سیب‌زمینی و عدس را می‌ریزیم و همراه نمک و ادویه‌ها و رب می‌گذاریم بپزد.
  5. آلو و زعفران و آب‌غوره را اضافه کرده و می‌گذاریم خورش خوب جا بیفتد.
  6. غذا را در ظرف کشیده و پیازداغ روی آن می‌ریزیم.

نکته برای تهیه خورش مرجو:

  • در صورت تمایل می‌توانید از آب‌لیمو به جای آب‌غوره استفاده کنید.
  • در صورت تمایل می‌توانید از مرغ به جای گوشت هم استفاده کنید.

نوش جان 😉

3/5 - (1 امتیاز)

منبع
wikibooksbeytooteگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا