خورشها و قلیهها
طرز تهیه خورش مرغ
زمان آماده سازی: 40 دقیقه
تبلیغات
مناسب برای: 8 نفر
هر 300 گرم خورش مرغ، دارای 171 کالری، 16 گرم پروتئین و 23 گرم کربوهیدرات است.
مواد لازم
مرغ: 1 عدد حدودا 1 کیلوگرم (خرد شده به صورت قطعه های متوسط)
پیاز: 2 عدد (بزرگ – خرد شده)
تبلیغات
سیر: 6 حبه (آسیاب شده با کمی زنجبیل)
گوجه فرنگی: 2 عدد (بزرگ – خرد شده)
فلفل سبز تند: 2 عدد
میخک: 5 دانه
دارچین: 2 قطعه چوب دارچین
تبلیغات
فلفل سیاه: 5 دانه (آسیاب شده)
برگ بو: 5 برگ
جعفری: تازه و خرد شده به میزان دلخواه
نمک: به میزان لازم
ادویه کاری: 1.5 قاشق چایخوری
تبلیغات
زردچوبه: 1.5 قاشق غذاخوری
زیره: 1 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز: 2 قاشق غذاخوری
لیمو امانی: 2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
تبلیغات
روغن: 5 قاشق چایخوری
آب ولرم: 1.5 لیوان
روش آماده سازی و طبخ
- در ابتدا، روغن را در قابلمه ای بزرگ بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. پس از داغ شدن روغن، میخک، زیره، برگ بو، زردچوبه، ادویه کاری، دارچین، فلفل سیاه، فلفل سبز تند و فلفل قرمز را به قابلمه اضافه کنید.
- بعد از گذشت مدتی کوتاه، پیاز و سیر را اضافه کرده و کمی تف دهید، سپس زنجبیل و فلفل سبز را اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.
- تیکه های مرغ را اضافه کنید و به خوبی هم بزنید و بلافاصله گوجه، جعفری و لیمو امانی را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
- رب گوجه فرنگی، نمک، آب ولرم را به مرغ اضافه کنید و 10 دقیقه غذا را به حال خود رها کنید.
- خورش مرغ شما آماده است، آن را با جعفری تزیین کرده و میل نمایید.