خورش‌ها و قلیه‌ها

طرز تهیه خورش مرغ

زمان آماده سازی: 40 دقیقه

تبلیغات

مناسب برای: 8 نفر

هر 300 گرم خورش مرغ، دارای 171 کالری، 16 گرم پروتئین و 23 گرم کربوهیدرات است.

مواد لازم

مرغ: 1 عدد حدودا 1 کیلوگرم (خرد شده به صورت قطعه های متوسط)

پیاز: 2 عدد (بزرگ – خرد شده)

تبلیغات

سیر: 6 حبه (آسیاب شده با کمی زنجبیل)

گوجه فرنگی: 2 عدد (بزرگ – خرد شده)

فلفل سبز تند: 2 عدد

میخک: 5 دانه

دارچین: 2 قطعه چوب دارچین

تبلیغات

فلفل سیاه: 5 دانه (آسیاب شده)

برگ بو: 5 برگ

جعفری: تازه و خرد شده به میزان دلخواه

نمک: به میزان لازم

ادویه کاری: 1.5 قاشق چایخوری

تبلیغات

زردچوبه: 1.5 قاشق غذاخوری

زیره: 1 قاشق غذاخوری

فلفل قرمز: 2 قاشق غذاخوری

لیمو امانی: 2 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری

تبلیغات

روغن: 5 قاشق چایخوری

آب ولرم: 1.5 لیوان

روش آماده سازی و طبخ

  1. در ابتدا، روغن را در قابلمه ای بزرگ بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. پس از داغ شدن روغن، میخک، زیره، برگ بو، زردچوبه، ادویه کاری، دارچین، فلفل سیاه، فلفل سبز تند و فلفل قرمز را به قابلمه اضافه کنید.
  2. بعد از گذشت مدتی کوتاه، پیاز و سیر را اضافه کرده و کمی تف دهید، سپس زنجبیل و فلفل سبز را اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.
  3. تیکه های مرغ را اضافه کنید و به خوبی هم بزنید و بلافاصله گوجه، جعفری و لیمو امانی را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
  4. رب گوجه فرنگی، نمک، آب ولرم را به مرغ اضافه کنید و 10 دقیقه غذا را به حال خود رها کنید.
  5. خورش مرغ شما آماده است، آن را با جعفری تزیین کرده و میل نمایید.
5/5 - (1 امتیاز)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا