دسر

موس شکلاتی؛ طرز تهیه موس شکلاتی مجلسی

مواد لازم برای تهیه موس شکلاتی:

نام مادهٔ غذایی مقدار
پوست پرتقال رنده شده یک دوم پوست یک پرتقال
آب پرتقال ۲ قاشق غذاخوری
گران مارنیه ۲ قاشق چای‌خوری
زرده تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۳۰ گرم
شکلات قهوه‌ای ریز خرد شده ۱۰۰ گرم
خامه تا حدود ۶۰ درصد سفت شده (شکر برای خامه لازم نیست) ۱۵۰ گرم
سفیده تخم مرغ سفیده دو تخم مرغ
شکر برای داخل سفیده ۳۰ گرم

طرز تهیه موس شکلاتی:

  1. در ظرفی شکلات خرد شده را ریخته ظرف را در داخل آب گرم قرار می‌دهیم تا شکلات حل شود.
  2. در یک ظرف شکر و زرده مخلوط کرده با تخم مرغ بهم زنی بهم می‌زنیم تا سفید شود.
  3. پوست پرتقال، آب پرتقال و در صورت تمایل گران مارنیه را به زرده و شکر اضافه می‌کنیم.
  4. شکلات آب شده را به مایه اضافه کرده بسرعت بهم می‌زنیم.
  5. سفیده را با شکر می‌زنیم تا سفت شود.
  6. یک دوم خامه‌ای که نیمه سفت شده است یعنی از تخم مرغ همزنی نمی‌ریزد ولی شیار تخم مرغ همزنی در درون آن باقی نمی‌ماند را به مایه اضافه می‌کنیم.
  7. سفیده تخم مرغ را به آرامی با موس مخلوط می‌کنیم.
  8. یک دوم باقیمانده خامه را نیز اضافه کرده بهم می‌زنیم.
  9. موس را در داخل قالب ریخته و در داخل آن یک لایه پرتقال پوست کنده قرار داده و در یخچال به مدت ۲ ساعت سرد می‌کنیم.

نکته: می‌توان این موس را بدون استفاده از پوست و آب پرتقال و لیکور نیز به همین طریق تهیه کرد.

تبلیغات
به این مطلب امتیاز دهید

منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا