نان، کیک و شیرینی
طرز تهیه نان بریوش فرانسوی
![نان بریوش فرانسوی](https://mosbate1.ir/wp-content/uploads/2020/04/59941168.jpg)
زمان آمادهسازی: 60 دقیقه
مناسب برای: 4 نفر
مواد لازم برای تهیه نان بریوش فرانسوی:
مواد لازم برای روی نان خمیر:
- قهوه: 1 قاشق چایخوری
- شیر: 1 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه خمیر نان بریوش:
- آرد: 500 گرم
- تخممرغ: 2 عدد
- شکر: 50 گرم
- شیر: 250 گرم (ولرم)
- مایهخمیر: 1 قاشق غذاخوری (آماده)
- کره: یکچهارم لیوان (در دمای اتاق)
- نمک: نصف قاشق چایخوری
روش آمادهسازی نان بریوش فرانسوی:
- ابتدا آرد، نمک و مایهخمیر را در ظرفی مخلوطکنید.
- شیر را با تخممرغ مخلوطکنید و هم بزنید.
- شیر ولرم و تخممرغ را به مخلوط آرد، نمک و مایهخمیر اضافه کنید و هم بزنید. سپس کره به آن بیفزایید و به مدت 7 دقیقه با دست ورز دهید تا زمانی که خمیری نرم به دست آید.
- خمیر را بپوشانید و به مدت یک ساعت در مکان گرم کنار بگذارید.
- خمیر را به چهار گلوله متوسط تقسیم کنید.
- خمیر را به شکل استوانهای درست کنید و آن را بپیچانید.
- روی خمیر با مخلوط شیر و قهوه بپوشانید.
- خمیر را در سینی فر و سپس داخل فر و در حرارت 200 درجه به مدت 40 دقیقه بگذارید تا زمانی که برشته و پف کند.
- نان را داغ با پنیر خامهای، کره یا مربا سرو نمایید.
نوش جان 😉