نان، کیک و شیرینی

طرز تهیه نان بریوش فرانسوی

زمان آماده‌سازی: 60 دقیقه

مناسب برای: 4 نفر

مواد لازم برای تهیه نان بریوش فرانسوی:

مواد لازم برای روی نان خمیر:

  • قهوه: 1 قاشق چای‌خوری
  • شیر: 1 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه خمیر نان بریوش:

  • آرد: 500 گرم
  • تخم‌مرغ: 2 عدد
  • شکر: 50 گرم
  • شیر: 250 گرم (ولرم)
  • مایه‌خمیر: 1 قاشق غذاخوری (آماده)
  • کره: یک‌چهارم لیوان (در دمای اتاق)
  • نمک: نصف قاشق چای‌خوری

روش آماده‌سازی نان بریوش فرانسوی:

  1. ابتدا آرد، نمک و مایه‌خمیر را در ظرفی مخلوط‌کنید.
  2. شیر را با تخم‌مرغ مخلوط‌کنید و هم بزنید.
  3. شیر ولرم و تخم‌مرغ را به مخلوط آرد، نمک و مایه‌خمیر اضافه کنید و هم بزنید. سپس کره به آن بیفزایید و به مدت 7 دقیقه با دست ورز دهید تا زمانی که خمیری نرم به دست آید.
  4. خمیر را بپوشانید و به مدت یک ساعت در مکان گرم کنار بگذارید.
  5. خمیر را به چهار گلوله متوسط تقسیم کنید.
  6. خمیر را به شکل استوانه‌ای درست کنید و آن را بپیچانید.
  7. روی خمیر با مخلوط شیر و قهوه بپوشانید.
  8. خمیر را در سینی فر و سپس داخل فر و در حرارت 200 درجه به مدت 40 دقیقه بگذارید تا زمانی که برشته و پف کند.
  9. نان را داغ با پنیر خامه‌ای، کره یا مربا سرو نمایید.

نوش جان 😉

5/5 - (2 امتیاز)
منبع
kitchenترجمه اختصاصی تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا