دسر

طرز تهیه پاناکوتا وانیلی مجلسی برای 4 نفر

پاناکوتا (انگلیسی: Panna cotta) یک نوع دسر ایتالیایی است که با خامه و ژلاتین در داخل قالب تهیه می شود. این دسر با رام (نوشیدنی)، قهوه، وانیل و دیگر انواع افزودنی ها طعم داده می شود. واژه پاناکوتا در زبان ایتالیایی به معنی خامه پخته شده است.

طرز تهیه پاناکوتا وانیلی خوشمزه برای 4 نفر

مواد لازم برای 4 نفر:

شیر 2 لیوان
شکر نصف لیوان
ژلاتین 3 قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
خامه صبحانه 1 بسته

طرز تهیه پاناکوتای وانیلی دسر مجلسی:

داخل یه قابلمه مناسب خامه رو بریزید و با کمی شیر مخلوط کنید تا خامه کاملاً حل بشه و گوله گوله نشه، بعد بقیه شیر و شکر رو اضافه کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکر کاملاً حل بشه.

حواستون باشه که مخلوط شیر و شکر نباید بجوشه، فقط گرمای اون در حدی باشه که انگشت شما رو نسوزونه، در این مرحله وانیل رو اضافه کنید، بعد پودر ژلاتین رو با 2 قاشق غذاخوری آب جوش ترکیب کنید و به روش بن ماری (روی بخار آب) حل کنید و به بقیه مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب بشن.

مخلوط بدست اومده رو داخل ظرف‌های سرو بریزید و حداقل 5 ساعت بذارید توی یخچال تا خودشو بگیره، بعد از درآوردن از یخچال با هر سس میوه‌ای که دوست داشتین یا با تمشک و یا با توت فرنگی خورد شده تزئین کنید و نوش جان کنید.

فوت و فن دسر پاناکوتای وانیلی

  • دقت کنید که مخلوط شیر و خامه نجوشه، چون خامه می بره و دسرتون خراب میشه.
  • شیر و خامه را زودتر از یخچال بیرون بیارید تا با دمای محیط یکسان بشن.
  • ژلاتین را تا زمانی که حل و شفاف نشده هم بزنید.
  • وانیل باید کمتر ریخته بشه چون باعث ایجاد یک مزه تلخ، تند و ناخوشایندی میشه. اندازه نوک قاشق مرباخوری که فقط یکم بوش بیاد نه اینکه طعمش غالب بشه.
  • مقدار مواد برای تعداد نفرات بستگی به ظرف سروتون داره.
3/5 - (2 امتیاز)
منبع
pamuhwikipedia

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا