دسر

ژله بریلو؛ طرز تهیه ژله بریلو خانگی با نشاسته ذرت

مواد لازم برای ژله بریلو:

  • آب: ۱/۴ پیمانه
  • شکر: ۲/۳ پیمانه
  • نشاسته ذرت: ۲ قاشق سوپ خوری
  • آب لیمو ترش: ۱/۴ پیمانه
  • اسانس
  • رنگ دلخواه

طرز تهیه ژله بریلو:

همونطور که در مواد اولیه مشاهده کردین، ماده‌ای که به این سس غلظت میده و آن را از حالت روان در میاره، نشاسته ذرت هست. نشاسته ذرت با پودر ذرت متفاوت است. دو قاشق نشاسته ذرتی را که داریم را روی دو سه قاشق از آب می‌پاشیم و یکی دو دقیقه صبر می‌کنیم، سپس آب و نشاسته ذرت را با هم خوب مخلوط می‌کنیم تا نشاسته داخل آب حل بشود.

تبلیغات

سپس شکر را با مابقی آب مخلوط می‌کنیم و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و صبر می‌کنیم تا دانه‌های شکر داخل آب کاملاً حل بشوند.

حالا ۱/۴ پیمانه آب لیمو ترش را که داریم اضافه می‌کنیم. تمام نکته این سس در وجود همین آبلیمو هست که باید به صورت تازه مصرف بشه. یعنی به هیچ وجه از آبلیموهای بازرای یا آبلیمویی که قبلاً تهیه کردین استفاده نکنین. آبلیمو را اضافه می‌کنیم و مرتب مواد را هم می‌زنیم.

بعد از اینکه آبلیمو را اضافه کردیم و مخلوط جوش اومد، نشاسته ذرت را اضافه می‌کنیم و همونطور به همزدن ادامه میدیم تا سس کم‌کم قوام بگیره و غلیظ و شفاف شود.

خیلی سریع ژله ما آماده می‌شود. اصلاً از کنار گاز کنار نمیریم و مرتب مخلوط را به هم می‌زنیم تا به غلظت مناسب دست پیدا کنیم. برای استفاده در شیرینی‌ها، دسرها یا کیک‌ها ما به غلظت‌های متفاوتی نیاز خواهیم داشت. هرچه میزان حرارت دیدن سس بیشتر باشه غلیظ تر می‌شود. پس با توجه به نیازی که دارید غلظت آن را تعیین کنید.

تبلیغات

بعد از اینکه به غلظت مورد نظر دست پیدا کردیم حرارت را خاموش می‌کنیم. سپس اسانس مورد علاقه را اضافه می‌کنیم و با سس آماده شده مخلوط می‌کنیم.

برای اضافه کردن رنگ هم به میزانی که نیاز داریم از ژله (سس) برمی داریم و بعد از خنک شدن با خلال دندون ذره ذره رنگ را اضافه می‌کنیم و بعد از اینکه به رنگ مدنظرمون رسیدیم استفاده می‌کنیم.

3/5 - (2 امتیاز)

منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا