طرز تهیه کوکوی مرغ ساده و خوشمزه
مناسب برای: ۴ نفر
مواد لازم کوکوی مرغ:
- سینه مرغ: ۱ عدد
- تخم مرغ: ۴ عدد
- پیاز: ۲ عدد
- زردچوبه: به میزان لازم
- نمک: به میزان لازم
- زعفران: به دلخواه
طرز تهیه کوکوی مرغ:
1. ابتدا سینه مرغ را به همراه مقداری آب، یک عدد پیاز، مقداری نمک و زردچوبه داخل یک قابلمه قرار میدهیم و روی حرارت میگذاریم تا سینه مرغ کاملاً بپزد. بعدازاینکه سینه مرغ پخت اجازه میدهیم تا خوب سرد شود.
2. سپس آن را به صورت ریشریش میکنیم. حالا یک عدد پیاز باقیمانده را به صورت نگینی ریز خرد میکنیم و به همراه مقدار کمی روغن مایع سرخ میکنیم. پسازاینکه پیازها آماده شد آنها را تا حد ممکن از روغن جدا میکنیم و به مرغ اضافه میکنیم.
3. در اینجا تخم مرغ را در یک ظرف جدا میشکنیم و خوب هم میزنیم سپس به مواد کوکو اضافه میکنیم و خوب مواد را مخلوط میکنیم تا مواد یکدست شود. در اینجا اگر دوست داشتیم زعفران دم کرده را نیز به مایه کوکو اضافه میکنیم. زعفران باعث میشود رنگ کوکو زیباتر شود.
4. یک تابه مناسب با حجم مایه کوکو روی حرارت قرار میدهیم و مقداری روغن اضافه میکنیم سپس مایه کوکو را مانند کوکو سبزی به صورت یکجا داخل تابه میریزیم و با پشت قاشق صافش میکنیم. حرارت زیر کوکو را باید متعادل قرار دهیم تا کوکو مغزپخت شود.
5. بهتر است بعدازاینکه روی کوکو را صاف کردیم درب تابه را بگذاریم. تقریباً ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان نیاز است تا قسمت زیرین کوکوی مرغ شما سرخ شود. پسازاینکه قسمت زیرین سرخ شد کوکو را برمیگردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود.
نوش جان 😉