نان، کیک و شیرینی

کیک پرتقال؛ دستور پخت کیک پرتقالی ساده و خوشمزه

مواد لازم کیک پرتقالی ساده:

  • تخم مرغ (جدا شده): ۶ عدد
  • شکر: ۱ و یک دوم پیمانهٔ ۲۰۰ میلی‌لیتری ( دو قسمت شود)
  • کره (آب شده): ۱ پیمانه
  • آب پرتقال: ۱ پیمانه
  • آرد: ۳ پیمانه
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری
  • رنده پوست پرتقال: ۱ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کیک پرتقالی ساده:

  1. زرده را با نصف شکر می‌زنیم تا سفید شود. رنده پوست پرتقال را اضافه می‌کنیم.
  2. نصف شکر را با کره آب کرده مخلوط کرده می‌زنیم.
  3. این دو مایع را با یکدیگر مخلوط کرده آب پرتقال را نیز اضافه می‌کنیم.
  4. آرد و بیکینگ پودر را اضافه کرده تا مایه یک دستی به دست آید.
  5. سفیده تخم مرغ را آنقدر می‌زنیم تا سفت شود و به آرامی به طوری که فقط مخلوط شود به مواد بالا اضافه می‌کنیم.
  6. کیک را در قالب دلخواه ریخته و به مدت یک ساعت در فر 170 درجه در طبقه وسط می‌پزیم.

نوش جان 😉

تبلیغات
به این مطلب امتیاز دهید

منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا