رپورتاژ آگهی

کاشت مو چه عوارضی دارد؟

مقدمه

افراد بسیاری در جهان هستند که به دلیل عوارض کاشت مو، از انجام جراحی این عمل پشیمان می شوند. نکته مهمی که وجود دارد و باید به آن توجه کرد، این است که عوارضی که برای بیمار رخ می دهد، دارای دلایل علمی روشنی است. به طور مثال روش کاشت مو سازگاری با بدن بیمار ندارد، یا این که بیمار به رعایت نکان بهداشتی پیش و پس از جراحی کاشت مو نپرداخته است، یا کادر متخصص و ماهری کاشت موی بیمار را انجام نداده اند. در این مطلب قصد داریم به عوارضی که بعد از کاشت احتمال دارد برای بیمار ایجاد شود، بپردازیم. این عوارض می توانند بلند مدت یا کوتاه مدت باشند. در ادامه برای اطلاع از این عوارض با ما همراه شوید.

خطرات و عوارض احتمالی جراحی کاشت مو

اکثر افراد بر این باورند، که جراحی کاشت مو احتمال دارد، خطرات بسیاری را برای پوست آن ها به وجود آورد. ولی این افراد با کمی تحقیق کردن،متوجه خواهند شد، که این خطرات در چه زمانی و برای چه افرادی احتمال دارد ایجاد شوند. همان طور که قبلا هم گفتیم، بعضی از این خطرات و عوارض کاشت مو خفیف و کوتاه مدت و بعضی دیگر مزمن و بلند مدت هستند، البته اگر افراد به نکات و دستورالعمل هایی که پزشک متخصص پیش و پس از جراحی به آن ها متذکر می شود، توجه کنند و به رعایت آن ها بپردازند. این عوارض بسیار کاهش می یابند و رعایت آن نکات تاثیر زیادی بر کم شدن عوارض دارد.

از عوارض کاشت مو می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

• بی حس شدن پوست سر

در روش های رایج کاشت مو مانند SUT و FUE  برای استخراج فولیکول های مو پیوندی، پوست سر بیمار را می تراشند. به همین جهت قسمتی از عصب ها قطع می شوند. این عارضه، موجب بی حسی به طور موقت می شود و  به مدت کم تر از یک هفته به طول می انجامد. نکته قابل توجه این است، که شما با استفاده کردن از روش های کاشت مو بدون جراحی، دچار هم چین عارضه ای نخواهید شد.

• داشتن درد

معمولا، همه افراد پس از عمل کاشت مو درد دارند. برای رفع این عارضه، باید از دارو های بی حسی در زمان جراحی و مسکن ها پس از جراحی البته به دستور پزشک متخصص استفاده شود. البته اینگونه عوارض کوتاه مدت در بسیاری از عمل های زیبایی نظیر پلکسر دور چشم ، بوتاکس، مزوتراپی ، تزریق ژل و یا جراحی بلفاروپلاستی و غیره کاملا موقتی و طبیعی است.

• ایجاد زخم و باقی ماندن جای آن

با انتخاب کردن روش های رایج کاشت مو، محلی از سر که تراشیده می شود، به صورت زخم باقی می ماند. این مسئله جای نگرانی ندارد، زیرا پس از گذشت چند ماه از جراحی کاشت مو رفع می شود. در روش دیگری از کاشت مو، مثل کاشت مو بدون بانک مو افراد کم تر دچار این عارضه می شوند.

• رشد مو ها در زیر پوست

این مشکل که زیبایی را تحت تاثیر قرار می دهد، به جهت رشد فولیکول های پیوندی در زیر پوست رخ می دهد. در موارد بسیار کمی احتمال دارد این مشکل باعث  ایجاد عفونت شود، که در این صورت فرد باید سریعا  به  پزشک  اطلاع دهد.

• ایجاد سکسه

به دلیل این که در زمان تراشیدن سر، به سلول های عصبی آسیب وارد می شود، احتمال دارد فرد متقاضی تا چند روز بعد از جراحی کاشت مو به سکسکه بیفتد.

• حساسیت و خارش بسیار

بروز این مشکل یکی از نشانه های خوب شدن پوست سر بعد از کاشت مو محسوب می شود. خارش، نشان دهنده این است، که خون به ناحیه زخم می رسد و تا مدت زمان کوتاهی ادامه دار است.

• خون ریزی

هنگامی که پزشک در زمان جراحی به تراشیدن پوست سر شما می پردازد، قطعا خون ریزی کمی ایجاد می شود. این خون ریزی احتمال دارد در همان زمان جراحی قطع شود، یا این که تا مدت کوتاهی ادامه دار شود. اما همان طور که گفتیم، مدت زمان خون ریزی، خیلی زیاد نیست و با استفاده از گاز استریل می توان این مشکل را بر طرف کرد. خوب است، که  بدانید افراد سیگاری بیش تر به این عارضه دچار می شوند.

• ایجاد کیست

در روش هایی که پوست سر تراشیده می شود، کیست های بنفش رنگی به وجود می آید که این مشکل یکی از رایج ترین عوارض کاشت مو است. این کیست ها دارای درد نیستند و بعد از گذشت مدت کوتاهی نابود می شوند.

• شل شدن پوست سر

اگر برای جراحی کاشت مواز روش FUE  استفاده کنید، پوست سر شما به احتمال خیلی زیاد شل می شود. این عارضه تا چند ماه ادامه دارد، و در بعضی اوقات، این شلی پوست سر ادامه داراست.

• عفونت

این مشکل از عوارض معمول کاشت مو محسوب نمی شود، ولی احتمال دارد که فرد بیمار پس از کاشت مو، دچار آن شود، و مشکلی دردناک برای آن باشد.  اگر این عارضه کوتاه و ادامه دار نباشد، با استفاده از دارو، بر طرف خواهد شد، در غیر این صورت حتما باید بیمار به پزشک متخصص مراجعه کند.

• ایجاد تورم

معمولا محلی که پیوند مو در آن جا صورت می گیرد، که جلوی سر است به مدت 5 روز دچار تورم می شود. البته برای این مشکل، داروهایی وجود دارد، که به دستور  پزشک باید استفاده کرد.

• سرگیجه

شاید با خود فکر کنید، که این عارضه به دلیل تراشیدن پوست سر و پیوند مو است، اما این طور نیست. این مشکل به دلیل استفاده از  دارو های بی حسی برای کاشت مو، به وجود می آید.

• هیپوپیگمنتاسیون

به کم رنگ شدن پوست سر، هیپوپیگمنتاسیون می گویند. این مشکل از ماندگار ترین عوارض کاشت مو است، که در روش های SUT  و FUE بیش تر دیده می شود.

• ریزش مو و رشد مو های نازک

در مواردی احتمال دارد، که مو های نازکی پس از پیوند فولیکول رشد کنند. این عارضه پس از چند ماه باید بر طرف شود. ریزش مو نیز مشکلی شبیه به آن است، که به جهت جا به جایی فولیکول ها رخ می دهد و بعد از این که ریزش مو کامل شد، رفع می شود.

• غیر قابل برگشت بودن

اگر  به دلایلی  هم چون مشکلات ناشی از کاشت نادرست و ژنتیک بیماران، قسمتی از مو هایی که کاشته شده اند، ریزش پیدا کنند؛ احتمال دارد که این مو ها غیر طبیعی و زشت به نظر برسند. چون کاشت مو روشی غیر قابل برگشت محسوب می شود تنها راه حل کاشت دوبار مو است، که این مسئله یکی از عیب های کاشت مو به شمار می آید.

نتیجه گیری

مهم ترین مسئله افراد دارای ریزش مو، تصمیم گیری برای جراحی کاشت مو است. به همین جهت در این مطلب به عوارض کاشت مو اشاره کردیم، که با خواندن آن بتوانید شرایط خود را بسنجید و تصمیم درست در رابطه با کاشت مو را بگیرید. در نهایت انتخاب بهترین کلینیک کاشت مو مانند کلینیک الهام، برای انجام جراحی کاشت این عوارض را بسیار کم تر می کند.

5/5 - (1 امتیاز)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا