رپورتاژ آگهی

خصوصیات فردی مهم برای پرستاران سالمند موفق

با بزرگتر شدن بیشتر افراد، بدن آنها شروع به فرسودگی می کند و شروع به تجربه مشکلات سلامتی بیشتری می کنند. به همین دلیل ، افراد مسن اغلب به مراقبت های پزشکی بیشتری نسبت به سایرین احتیاج دارند. Geriatrics) سالمندان) یک رشته پزشکی است که به پرستار سالمند می‌پردازد. در این مقاله قصد داریم بیشتر با خصوصیات فردی پرستاران سالمند موفق آشنا شویم.
از آنجا که امید به زندگی انسان افزایش یافته و اعضای نسل Baby Boomer(بومر بچه) پیر شده‌اند، انتظار می‌رود تقاضا برای مراقب سالمند به طرز چشمگیری افزایش یابد.به دلیل سلامتی شکننده آن‌ها، افراد سالخورده اغلب به مراقبت ویژه ای احتیاج دارند. از آنجا که یک موضوع جزئی مربوط به سلامت ممکن است گاهی اوقات به سرعت در سالمندان کنترل نشود.کار کردن به عنوان پرستار  اغلب شخصا بسیار خوشحال کننده و پاداش دهنده است.

اگر به دنبال معیارهای انتخاب پرستار سالمند هستید ، باید این نکته را در نظر داشته باشید که روند پیری متفاوت است. در حالی که برخی از بیماران سالخورده تا حدی راضی و یا حتی خوش شانس هستند. برخی دیگر ممکن است ناراحت ، ترسناک و یا حتی عصبانی باشند که سلامتی آنها از بین رفته است.

خصوصیات شخصیتی پرستار سالمندان چیست؟

قبل از اینکه پرستار سالمند شوید باید شخصیت خود را ارزیابی کنید. پرستاران سالمندان باید عموما افراد خوش بین و شاد باشند. آنها همچنین باید با یک میل واقعی برای کار با بیماران سالخورده، صبور، درک ، همدلی و دلسوز باشند. اگر این شغل را انتخاب می کنید، باید بتوانید از وقایع افسردگی، مانند مرگ یک بیمار، مسئولیت رسیدگی و گزاف گویی را داشته باشید. ممکن است بزرگسالان مسن دارای تحرک مختصری باشند که می تواند منجر به احساس تنهایی ، افسردگی و انزوا شود. سلامت روان در بیماران سالمند به همان اندازه سلامت جسمی قابل توجه است. پرستار سالمند همچنین می توانند به مسائل روانشناختی بپردازند. افرادی که موقعیتی را به عنوان مراقب سالمند (Elderly caregiver)در نظر می گیرند، باید در مراقبت از پیر شدن افراد تجربه و علاقه داشته باشند.

وظایف یک پرستار سالمند در نگهداری از سالمندان چیست؟

مراقب سالمند تخصص در مراقبت از بیماران سالخورده را دارند و برای کمک به بزرگسالان مسن در حفظ تحرک، استقلال و کیفیت زندگی، بخش مهمی از تیم مراقبت های بهداشتی است. آن‌ها آموزش داده شده اند تا نیازهای سالخوردگان را پیش بینی کنند.  از نزدیک با پزشکان مراقبت های اولیه، حضور در پزشکان ، مددکاران اجتماعی و خانواده ها برای ارائه مراقبت های فردی به بیماران سالخورده همکاری کنند.

پرستار بر روی بیماری‌های مرتبط با سن و نگرانی‌های بهداشتی از جمله موارد زیر توجه دارند:

  • اندازه گیری و ضبط علائم حیاتی؛ تجویز داروها؛ ورزش و ماساژ بیماران؛ مراقب علائم سوء استفاده از بزرگان؛ انتقال بیماران به ویزیت پزشک و قرارهای دیگر. کمک به بیماران با نیازهای روزانه خود مانند حمام کردن ، لباس پوشیدن و استفاده از حمام. ( Bathroom ) کنترل علایم پوکی استخوان ، سرطان ، سکته مغزی ، بیماری آلزایمر / زوال عقل ، آرتروز.
  • در تمام این موارد، شما ملزم به نگه داشتن سوابق دقیق بیمار و هماهنگی مراقبت های خود با توصیه های پزشکان بیماران خود هستید. پرستار اغلب نه تنها مسئول سلامتی جسمی بیمار خود بلکه مسئول روانی آن‌ها نیز هستند.
  • وقتی که به عنوان یک مراقب کار می کنید، معمولاً شما به برقراری ارتباط با اعضای خانواده بیماران خود ترغیب می‌شوید. ممکن است لازم باشد رژیم یا داروها را برای مراقبت از بیمار توضیح دهید.

محل کار مراقبان سالمند

پرستاران اغلب در مراکز بهداشتی و درمانی مانند بیمارستان ها و کلینیک ها مشغول به کار هستند. آنها همچنین در آسایشگاه های مسکونی مانند خانه های سالمندان و اجتماعات بازنشستگی کار می کنند. برخی از پرستاران نیز در مراقبت از منزل مشغول به کار هستند و به خانه های بیماران می روند تا از آن‌ها مراقبت کنند.

برای مراقبت از سالمندان چه مدارک تخصصی نیاز است؟

اکثر پرستاران سالمندان با ثبت نام پرستار شروع می کنند، این شامل کسب مدرک پرستاری و گذراندن یک آزمون صدور گواهینامه دشوار است.
اگر مایل به فعالیت در زمینه های مراقبت از سالمندان هستید علاوه تجربه کار با بیماران سالخورده نیز به آموزش و آموزش اضافی نیاز خواهید داشت. یک گزینه این است که به مدرسه برگردید و مدرک پرستاری gerontological خود را کسب کنید.

مسئولیت‌های پرستار سالمند هنگام مراقبت از افراد مسن

نقش ها و وظایف عمومی یک پرستار سالمند ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  • آموزش سالمند
  • مدیریت دارو
  • ارتباط بین سالمند، خانواده و ارائه دهندگان مراقبت
  • حفظ تحرک عملکردی سالمند
  • حفظ سلامت روانی سالمند

وظایف و مسئولیت‌های پرستار سالمند نقش بسیار حیاتی در حفظ سلامت و بهبود کیفیت زندگی افراد سالمند دارند. مراقبان سالمندان با تخصص و تجربه خود، بهبود کیفیت مراقبت و ارائه مراقبت‌های حرفه‌ای، پزشکی و روانشناختی به سالمندان را به عهده دارند؛ همچنین پرستاران مراقبت از افراد مسن مسئولیت دارند نیازهای جسمی و روحی سالمندان را شناسایی و تأمین کنند.
تدوین شده در وب سایت خدمات پرستاری سلامت اول: https://salamateaval.com

4/5 - (1 امتیاز)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا