راهنمای خرید و خدمات

بهترین گریس‌های نسوز ایرانی در سال 1401

بهترین گریس‌های نسوز ایرانی معمولاً برای کاربردهای دمای بالا طراحی شده‌اند و در برابر اکسیداسیون، خوردگی و سایش محافظت عالی را ارائه می‌دهد. در این مطلب، پس از توضیحات کلی در خصوص گریس نسوز و دلایل استفاده از آن، لیستی از بهترین گریس‌های نسوز ایرانی در سال 1401 را بیان می‌کنیم. تا انتهای مطلب با ما باشید.

توضیحات گریس نسوز

روان‌کننده‌های مقاوم در برابر حرارت بالا، محصولاتی هستند که در سیستم‌هایی که ریسک اشتعال بالا است، استفاده می‌شوند. به طور معمول، این محیط‌ها دارای شعله‌های روباز، جرقه یا فلزات داغ هستند. اگر نشت روغن رخ دهد، خطر خسارت، آسیب و حتی مرگ افزایش می‌یابد، زیرا آتش‌سوزی‌های مداوم ممکن است رخ دهد. به همین دلیل است که روان‌کننده‌های مقاوم در برابر حرارت زیاد (گریس نسوز) برای محافظت از کارکنان و تجهیزات تولید و ساخته شده‌اند.

دلایل به کار بردن گریس مقاوم در برابر حرارت بالا (گریس نسوز)

بهترین گریس‌های نسوز ایرانی در سال 1401

همان‌طور که گفته شد، گریس‌های نسوز و مقاوم در برابر اشتعال، در محیط‌هایی که به سطوح با دمای بالا و شعله‌های باز نیاز دارند، بیشتر مورد نیاز هستند، چرا که روانکارهای معمولی با نقطه اشتعال پایین، بیشترین خطر را برای آتش‌سوزی دارند. به طور مثال اگر از خطوط هیدرولیک تحت فشار استفاده می‌کنید، داشتن گریسی با نقطه اشتعال بالا بسیار مهم است، زیرا نشتی‌های کوچک می‌توانند روان‌کننده را به راحتی آئروسل کنند.

استانداردهای گریس نسوز

اصطلاح “مقاوم در برابر حرارت بالا” اغلب به اشتباه تفسیر می‌شوند و گاهی اوقات بیش از حد مورد استفاده قرار می‌گیرند. هیچ ویژگی یا متریک واحدی وجود ندارد که مقاومت نسبی در برابر حرارت زیاد را نشان دهد. معیارهایی مانند نقطه اشتعال و دمای خود اشتعال مفید هستند، اما کل داستان را بیان نمی‌کنند. به همین دلیل، اکثر روانکارها به صورت دقیق آزمایش می‌شوند و اگر بتوانند آزمایش‌ها و شبیه‌سازی‌های مختلف را پشت سر بگذارند، به عنوان “مقاوم در برابر حرارت بالا” طبقه‌بندی می‌شوند.

Factory Mutual Research Corporation (FM) معیارهای کلیدی را برای آزمایش مقاومت در برابر اشتعال ایجاد کرد. FM گریس‌های نسوز را آزمایش می‌کند تا اطمینان حاصل کند که معیارهای مختلف را برآورده می‌کند.

اداره ایمنی و سلامت معدن (MSHA) تست‌ها و استانداردهای خاص خود را برای معادن و کاربردهای زیرزمینی دارد. آزمایش دقیق آن‌ها نسبت به FM خسارات بیشتری ایجاد می‌کند. هر دو برنامه به دنبال این هستند که اطمینان حاصل شود که روانکارهای مقاوم در برابر حرارت بالا مطابق با استانداردهای عملکرد هستند.

در ادامه مطلب، سه گریس نسوز ایرانی را معرفی می‌کنیم؛ برای مقایسه پارس ماهان، پارس شاسی و بهران یاقوت، گریس‌های پرفروش ایرانی وارد این صفحه شوید.

بهترین گریس‌های نسوز ایرانی

بهترین گریس‌های نسوز ایرانی در سال 1401

چند نمونه از گریس‌های نسوز ایرانی که بیشترین محبوبیت و میزان مصرف را در بین کاربران دارند، در این بخش لیست شده است:

1. گریس نسوز بهران یاقوت EP

می‌دانید که گریس یک روانکار جامد است و در مواردی مورد استفاده قرار می‌گیرد که امکان استفاده از روغن فراهم نباشد. در بین شرکت‌های تولیدی گریس در ایران، شرکت نفت بهران در حوزه تولید گریس پیشگام بوده است. یکی از دلایل مهم در این زمینه، تنوع تولید گریس با مصارف گوناگون است. گریس نسوز بهران یاقوت EP، به عنوان گریس پرفروش و مرغوب در بازار شناخته می‌شود که از پایه معدنی تولید شده است. به طور کلی این گریس، یک گریس ضد سایش و نسوز است که در شرایطی که عملیات در دمای بالایی است، کاربرد دارد. گریس نسوز بهران یاقوت ای پی، در صنایعی مانند فولادسازی، چدن‌سازی و صنعت سیمان استفاده می‌شود و در برابر فشار، حرارت و خوردگی مقاوم است.

2. گریس پارس ماهان ep (گریس پارس لیتیوم)

این گریس که با نام جدید گریس پارس لیتیوم به بازار عرضه می‌شود، نوعی گریس چندمنظوره با کارایی بالا است که ترکیبات آن از تغلیظ کننده صابون لیتیومی و روغن‌های پایه با شاخص گرانروی بالا تشکیل می‌شود تا از قطعات سیستم در برابر سایش، زنگ‌زدگی و خوردگی محافظت کند. این گریس در صنعت خودرو و یاتاقان‌های سایشی و چرخشی استفاده می‌شود و در کمپرسورها، پمپ‌ها و نوارهای نقاله کاربرد بهینه دارد. به طور کلی این محصول، عملیات با بازه دمایی 20- تا 120 درجه سانتی‌گراد را پوشش می‌دهد.

3. گریس بهران یاقوت

یک گریس مخصوص چرخ‌دنده‌های باز با کیفیت عالی است که با تغلیظ کننده کمپلکس آلومینیوم تولید می‌شود. کاربرد مناسبی در چرخ‌دنده‌های باز آسیاب‌ها، درام‌ها، مخازن و کوره‌های دوار دارد. این گریس برای استفاده در سیستم‌های اتوماتیک گردشی و انتقال نیرو مناسب است و در برابر فشار و سایش مقاومت عالی دارند. این محصول نیز عملیات با بازه دمایی 20- تا 120 درجه سانتی‌گراد را پوشش می‌دهد و در برابر مواد هیدروکربنی بسیار پایدار عمل می‌کند.

به طور کلی، گریس‌های نسوز بهران یاقوت ای پی، گریس پارس ماهان ای پی (لیتیم)، گریس بهران یاقوت ای پی و همچنین بهران یاقوت، جز بهترین گریس‌های نسوز ایرانی در سال 1401 محسوب می‌شوند و برای انواع کاربردهای صنعتی و محافظت عالی در برابر سایش و خوردگی طراحی شده‌اند.

منبع:

https://www.twinoils.com/news/what-are-fire-resistant-lubricants/

https://patents.google.com/patent/US20110082060A1/en

4/5 - (1 امتیاز)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا