طرز تهیه سالاد ماکارونی یونانی
سالاد پاستای یونانی، پیش غذایی مغذی و مناسب برای فصل تابستان است. مصرف این سالاد، سلامت دستگاه گوارش شما را بهبود میبخشد و به سلامتی کلی بدن شما کمک میکند.
زمان آماده سازی: 30 دقیقه
مناسب برای: 4 نفر
ملل: اروپا
مواد لازم:
– ماکارونی: دو و نیم لیوان
– آب لیمو: یک قاشق غذا خوری
– سرکه: نصف لیوان
– پودر سیر: یک قاشق چای خوری
– شکر: یک قاشق چای خوری
– آویشن: نصف قاشق چای خوری
– نمک: یک قاشق چای خوری
– فلفل سیاه: یک قاشق چای خوری
– روغن زیتون: نصف لیوان
– گوجه فرنگی: 4 عدد (خرد شده)
– پیاز: نصف پیاز (سرخ شده)
– زیتون سیاه: نیم لیوان
– خیار: 1 عدد (اندازه کوچک / خرد شده)
– پنیر فتا: یک لیوان
– شوید: 2 قاشق غذاخوری (تازه / خرد شده)
روش آماده سازی
1. در ظرف بزرگی مقداری آب بریزید و یک چهارم فنجان سرکه به آن اضافه کنید.
2. آب لیمو، شکر، آویشن، پودر سیر، نمک و فلفل سیاه را باهم مخلوط کرده و به آرامی در ظرف بریزید.
3. روغن زیتون را به مخلوط اضافه کنید و ظرف را روی حرارت قرار دهید.
4. بعد از اینکه آب به مرحله جوشیدن رسید، ماکارونی را به آن اضافه کنید و 5 الی 7 دقیقه بگذارید جوش بخورد.
5. یک چهارم سرکه را در ظرفی دیگر بریزید و ماکارونی پخته شده را به آن اضافه کنید.
6. بعد از 15 دقیقه و سرد شدن ماکارونی، مواد دیگر را به پاستا اضافه کنید. از زیتون سیاه شروع کنید، سپس پیاز قرمز را به آن اضافه کنید و مواد را به خوبی مخلوط کنید.
7. گوجه فرنگی را با پنیر فتا و خیار، به مخلوط اضافه کنید.
8. اکنون سالاد شما آماده است و میتوانید آن را با شوید تزیین نمایید.