بررسی

6 مدل مختلف دوربین مدار بسته و هدف آنها

دوربین مدار بسته وسیله ای است نظارتی، حفاظتی که اساسا برای ارتقای امنیت در یک منطقه نصب می شود. بیشتر مردم فقط دوربین هایی که در اماکن سرباز و در معرض مشاهده افراد قرار دارد را، تشخیص می‌دهند. اما، آیا می‌دانستید که خود دوربین مداربسته انواع مختلفی دارد که از هرکدام از آنها برای اهداف مختلفی استفاده می‌شود؟ جالب است بدانید که هر دوربین مدار بسته هدف متفاوتی را دنبال می کند و دانستن انواع آن به شما کمک می کند بسته به نیازتان دوربین مناسب را انتخاب کنید. البته لازم به ذکر است که همین امر در مورد انواع اتصالات دوربین مدار بسته نیز صدق می کند. اگر در مورد دوربین های مداربسته مختلف و اهداف آنها کنجکاو هستید، با قصد خرید دوربین دارید اما نمیدانید باید چه مدلی را تهیه کنید، به خواندن ادامه دهید تا ده نوع مختلف دوربین مدار بسته را باهم بررسی کنیم.

1. دوربین های مدار بسته با کیفیت تصویر بالا

نکته شاخص در مورد این نوع دوربین مداربسته این است که می تواند در مقایسه با هر دوربین مدار بسته دیگری با وضوح بالایی ضبط کند. جزئیات را با کیفیت HD ثبت می کند و به کاربر این امکان را می دهد که با حفظ کیفیت تصویر، زوم کند. از این دوربین ها معمولا در اماکن تجاری پرخطر مانند بانک ها یا سایر مکان هایی که دقت مانیتورینگ بالایی را می طلبند استفاده می شود.

2. دوربین های مدار بسته تحت شبکه

این دوربین ها برای به اشتراک گذاری تصاویر گرفته شده در اینترنت برای دسترسی ساده ساخته شده اند و در واقع تصاویر را در بستر شبکه جابجا می کنند و شما می توانید تصاویر دوربین را به صورت زنده از راه دور مشاهده کنید. این دوربین ها اساساً برای مقاصد خانگی استفاده می شود، به ویژه برای سرپرستان شاغل که نیاز به نظارت بر خانه های خود در زمان دوری دارند. در این سیستم ها دسترسی به داده ها آسان است و نصب آن با کابل های کمتر در مقایسه با سایر دوربین های مدار بسته بسیار آسان تر است. یکی از محبوب ترین برند های تولید کننده ی این دوربین ها imou می باشد که دوربین های خود را با مقاصد خانگی تولید می کند. برای خرید دوربین بی بی کم برند ایمو از نمایندگی رسمی ایمو در ایران کلیک کنید.

3. دوربین های مدار بسته دام

این دوربین مدار بسته به شکل گنبدی شکل می گیرد و از این رو به آن می گویند. آنها به این شکل به عنوان استتار شکل می گیرند تا برای هر کسی دشوار باشد که بداند دوربین به چه سمتی می رود. آنها اساساً برای نظارت داخلی و خارجی مورد استفاده قرار می گیرند. اگرچه تماشاگران هنوز هم می توانند آنها را ببینند، اما عدم اطمینان در مورد اینکه آیا دوربین رو به آنها است یا خیر وجود دارد که هر جنایتکاری را از انجام حرکت باز می دارد.

4. دوربین مداربسته مادون قرمز

این یکی از بهترین دوربین های مدار بسته است که نظارت 24 ساعته را ارائه می دهد. از این دوربین ها بیشتر در فرودگاه ها و بنادر دریایی استفاده می شود. شاخصه اصلی این دوربین ها تولید تصاویر با کیفیت بدون توجه به کیفیت نور در منطقه می باشد. در واقع دوربین مدار بسته مادون قرمز در شرایط نوری ضعیف محیط را با نور مادون قرمز که توسط چشم انسان قابل رویت نبوده روشن کرده و تبدون افت کیفیت چندان تصاویر را ضبط می کند. این دوربین ها همچنین می توانند در فواصل طولانی تا 300 متر عکس بگیرند و از موانع بصری عبور کنند که آنها را برای فضاهای بزرگ ایده آل می کند.

5. دوربین مدار بسته Bullet

دوربین مدار بسته بالت که به آن دوربین گلوله ای نیز می گویند، شکل استوانه ای دارد و برای مشاهده از راه دور طراحی شده است. شما می توانید چنین دوربین هایی را در فضای باز استفاده کنید و نگران خرابی دوربین بر اثر بارش برف و باران یا نفوذ گرد و خاک به داخل دوربین مدار بسته خود نباشید. این دوربین های مقاوم در برابر شرایط جووی نا مساعد، برای نصب در پارکینگ ها ایده آل هستند. برند های بسیاری از جمله dahua ، هایک ویژن، رستر و… اقدام به تولید این دوربین ها می کنند. برای خرید دوربین بولت از  برند های مطرح در بازار ایران کلیک کنید.

6. دوربین مدار بسته صنعتی

این مدل از دوربین های مداربسته برای مصارف مختلفی استفاده می شوند زیرا دارای لنزهای جداشدنی هستند. دوربین مدار بسته معمولی تا فاصله 35 متری را می گیرد، اما اگر می خواهید فراتر از این فاصله عکس بگیرید، دوربین صنعتی بهترین گزینه است. می‌توانید از یک لنز متغیر استفاده کنید که به شما امکان می‌دهد با تنظیم دقیق فاصله کانونی، بزرگ‌نمایی و کوچک‌نمایی و تغییر زاویه دید، آن را تنظیم کنید.

جمعبندی

دوربین مدار بسته انواع و قیمت های متفاوتی دارد. شما باید دوربینی را انتخاب کنید که متناسب با نیاز شما باشد. اگر برای اهداف مختلف به یک دوربین نیاز دارید، می توانید از دوربین مداربسته مانند دوربین صنعتی استفاده کنید که به شما امکان تعویض لنز را می دهد.

منبع: نظارت گستر ایمن

4/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا