طرز تهیه کاسترد با ژله برای ۶ نفر
![طرز تهیه کاسترد با ژله برای ۶ نفر](https://mosbate1.ir/wp-content/uploads/2022/05/Vanilla-Custard-6-min.jpg)
اگر به دنبال یک دسر ساده و خوشمزه میگردید که در جمع دوستان و یا دورهمی های خود تهیه کنید، دسر کاسترد گزینهی مناسبی میباشد. دسر کاسترد را میتوانید از عطاریها یا لوازم قنادیها تهیه کنید و خیلی راحت آن را درست کنید. دسر کاسترد را میتوان با موز و یا ژله تهیه کنید. مقدار گفته شده در دستور رسپی اصلی این دسر میباشد که میتوان با دو برابر کردن یا کم کردن آن با توجه به اندازهای که میخواهید درست کنید اندازه کنید. در این مطلب از مجله اینترنتی مثبت 1، طرز تهیه کاسترد با ژله برای ۶ نفر را برای شما آماده نموده ایم. با ما همراه باشید.
طرز تهیه کاسترد برای ۶ نفر، خوشمزه و مجلسی
مواد لازم برای درست کردن کرم کاستارد با ژله:
شیر | 4 لیوان |
پودر کاستارد | 4 قاشق غذاخوری |
پودر ژله | 1 بسته |
شکر | 5 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه و مراحل درست کردن کرم کاستارد با ژله:
1- در اولین مرحله از “طرز تهیه کرم کاستارد با ژله”، پودر کاستارد و یک لیوان شیر را داخل یک کاسه کوچک بریزید و با چنگال خوب هم بزنید تا پودر کاستارد در شیر کاملاً حل شود.
2- مابقی شیر را داخل یک قابلمه بریزید و روی اجاق با حرارت کم بگذارید تا گرم شود سپس شیر و کاستارد حل شده را داخل قابلمه بریزید و بعد شکر را داخل قابلمه بریزید و به طور مداوم مواد را هم بزنید تا هم شکر کاملاً در قابلمه حل شود و هم مواد کاملاً مخلوط شوند.
3- مخلوط را حدود 15 دقیقه مرتب هم بزنید تا مثل فرنی غلیظ شود، بعد قابلمه را کنار بگذارید تا کمی سرد شود.
4- کرم کاستارد را در ظرفهای دلخواه بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و کمی سفت شود، سپس پودر ژله را طبق دستورالعمل روی پاکت درست کنید.
5- بعد از اینکه کاستارد داخل یخچال خودش را گرفت ژله را روی کاستارد بریزید و دوباره داخل یخچال قرار دهید تا ژله نیز خودش را بگیرد.
فوت و فن و نکات مهم برای درست کردن کرم کاستارد با ژله مجلسی
1- میتوانید برای زیباتر شدن دسرکرم کاستارد با ژله مجلسی، از کرم کاسترد لا به لای انواع ژله نیز استفاده کنید.
2- شما هم مثل من میتوانید اول ژله را داخل ظرف بریزید و داخل یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد بعد کاستارد را روی ژله بریزید.
3- طعم و رنگ ژله بستگی به ذائقه خودتان دارد اما چون رنگ کاستارد روشن است بهترین رنگ ژله برای تهیه این دسر، پودر ژله قرمز رنگ میباشد.
4- حواستان باشد اگر اول کاستارد را داخل ظرف میریزید، ژله را کمی دیرتر درست کنید چون اگر همزمان با کاستارد درست شود، تا زمانی که کاستارد داخل یخچال است ژله نیز سفت شده و بسته میشود و روی کاستارد نمیتوانید بریزید.
5- اگر دسرتون رو داخل ظرفهای طلقی درست کنید میتونید بعد از بسته شدن دسر در یخچال، دسر رو از ظرف خارج کرده و داخل بشقاب قرار دهید.
6- اگر تمایل داشتید کاستارد دو رنگ داشته باشید میتونید نیمی از کاستارد را بعد از پختن، جدا کرده و داخلش 2 قاسق غذاخوری پودر کاکائو بریزید.
7- برای خوشمزهتر شدن دسرتون، داخل ژله و یا روی کاستارد از انواع میوه استفاده کنید.