نان، کیک و شیرینی

طرز تهیه لوز نارگیل خانگی شیرینی مخصوص عید

لوز نوعی شیرینی که خود انواع مختلف دارد: لوز بادام، لوز گردو و عسل، لوز شیرازی، لوز عسل، لوز پسته و لوز نارگیل. همچنین لوز یکی از شیرینی های سنتی تفرش است. در این مطلب طرز تهیه شیرینی لوز نارگیلی را بیان خواهیم نمود.

مواد لازم لوز نارگیل:

  • شکر: ۲ پیمانه یا ۲۰۰ گرم
  • آب: 1 پیمانه یا ۱۰۰ گرم
  • پودر نارگیل: ۲ پیمانه یا ۲۰۰ گرم (پودر نارگیل کاملا نرم و چرخ شده یا آسیاب شده باشد)

طرز تهیه لوز نارگیل:

1. ابتدا برای تهیهٔ شربت این شیرینی شکر و آب را مخلوط کرده تا کاملا شکر در آب حل شود. سپس این محلول را روی حرارت گذاشته تا بجوشد و قوام آید.

2. پس از آن شربت را به ظرف دیگری منتقل کرده و خوب بزنید تا سفید شود و پودر نارگیل را به آن اضافه کنید و مخلوط نمایید و در ظرف پیرکس ریخته، بلا فاصله داخل فر قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه صبر کنید تا پخته شود.

3. بعد از پخته شدن آنها را به شکل لوزی بریده و در ظرفی دیگر بچینید و با چای نوش جان کنید.

همچنین بخوانید: لوز پسته؛ طرز تهیه شیرینی لوز پسته ای

نوش جان 😉

5/5 - (1 امتیاز)
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا