غذاها

طرز تهیه باقالی پلو با مرغ خوشمزه، مجلسی، مرحله به مرحله

باقالی پلو هم به مانند بقیه پلوها پخته می‌شود و می‌شود آن را هم به صورت کته و هم به صورت آبکش تهیه کرد. اگر برای میهمانی استفاده می‌کنید هیچ‌گاه کته یا دم پختک تهیه نکنید زیرا طرز تهیه آبکش به مراتب بهتر از کته جواب می‌دهد.

مناسب برای: 6 نفر

مواد لازم باقالی پلو با مرغ:

  • برنج: ۳ پیمانه
  • باقالی: ۳۰۰ گرم
  • شوید: ۲ قاشق سوپ‌خوری
  • دارچین و زیره سبز: به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم
  • نمک. زردچوبه. زعفران: به مقدار لازم
  • مرغ: به مقدار لازم
  • هویج: 1 عدد
  • کرفس: چند شاخه کوچک
  • پیاز: 1 عدد متوسط خرده شده

طرز تهیه باقالی پلو با مرغ:

  1. ابتدا مرغ را به قطعات مناسب تقسیم کنید و در مقداری روغن سرخ کنید.
  2. سپس آن‌ها را درون قابلمه‌ای قرار دهید و یک عدد پیاز متوسط با چند حلقه هویج و چند شاخه کوچک کرفس و مقداری زردچوبه و زعفران و کمی آب بگذارید تا آرام بجوشد و پخته شود. مرغ را برای میهمانی زیاد نپزید که له شود بلکه تا پخت زیر شعله را خاموش کنید. هرچه مقدار آب آن را کمتر بگیرید خوشمزه‌تر خواهد شد.
  3. برای تهیه پلو اگر باقالی خام است قبل از استفاده مقداری آن را بجوشانید. موقع جوش مواظب باشید باقالی کف می‌کند و کف آن را بگیرید تا براق باشد. وقتی پخت آن را کنار بگذارید.
  4. برنج را آبکش کنید و در آخر آبکشی باقالی را به آن بیفزایید و بعد از صاف کردن، درون ظرف مورد نظر برای ته دیگ کمی روغن ریخته نان یا سیب زمینی یا برگ کاهو بیندازید و مقداری برنج روی آن بکشید سپس شوید را روی آن بپاشید و همزمان مقداری دارچین و زیره سبز هم بریزید این کار سبب خوشمزگی و عطر فوق‌العاده در آن می‌شود. این کار را تا پایان برنج ادامه دهید و برای دم کشیدن روی شعله قرار دهید.
  5. موقع سرو کمی روغن را گرم کنید و روی برنج بپاشید و با مرغ کشیده و سرو کنید.
  6. می‌توانید مقداری از برنج را زعفرانی و تزیین کنید.

نوش جان 😉

5/5 - (1 امتیاز)
منبع
گردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1wikibooks

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا