نان، کیک و شیرینی

طرز تهیه شیرینی خانگی بژی کرمانشاهی

بـِژی نوعی شیرینی سنتی و محلی است که بیشتر در کرمانشاه و ایلام تهیه می‌شود. نام دیگر این شیرینی برساق است.

مواد لازم بژی کرمانشاهی:

  • شیر: ۱ پیمانه
  • روغن حیوانی: یک سوم پیمانه
  • رازیانه یا زیره: ۲ قاشق غذاخوری
  • شکر: نصف پیمانه
  • آرد (آرد مخصوص نان سنگک): ۴ پیمانه
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای‌خوری
  • زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن برای سرخ کردن: مقداری

همچنین بخوانید: چگونه زعفران دم کنیم

طرز تهیه بژی کرمانشاهی:

ابتدا رازیانه یا زیره را آسیاب نموده و با شیر، شکر، روغن حیوانی و زعفران دم کرده مخلوط نمایید. بیکینگ پودر و آرد را در ظرفی ریخته و شیر را به آن اضافه کنید و آرام ورز دهید تا خمیر شود و به دست نچسبد.

خمیر شیرینی بژی را در نایلکسی به مدت چند ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس از خمیر به اندازه یک گردو گلوله‌های کوچکی برداشته و با وردنه صاف نمایید و خمیر را لوله کرده و در روغن سرخ کنید. شیرینی بژی مخصوص کرمانشاه بوده و می‌توان از آن به عنوان نان صبحانه استفاده نمود.

نوش جان 😉

2.5/5 - (4 امتیاز)
منبع
wikibookswikipediaگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا