چگونه پفیلا درست کنیم؟ طرز تهیه انواع پفیلا
ذرت مثل تمامدانهها، حاوی آب است. حدود ۱۳. ۵ تا ۱۴ درصد هر دانه ذرت از آب تشکیلشده است؛ بنابراین وقتی دانه ذرت را در دمایی بالای دمای جوش آب حرارت میدهیم، این آب به بخار تبدیل میشود. این بخار باعث ایجاد فشار درون دانه میشود و آخر دانه را وادار میکند تا پوست بترکاند و پف کند.
اما اگر آب درون ذرت چنین کاری میکند، چرا دانههای دیگر نکنند؟ گندم و برنج هم حاوی آب هستند پس چرا با یک عالمه پفیلای گندم یا مرغ منتظر شروع فیلم سینمایی نمینشینیم؟ پاسخ در تفاوت پوسته این دانهها نهفته است. دانه ذرت (بهخصوص ذرت مخصوص پاپ کورن که آب بیشتری دارد) برخلاف گندم و برنج پوستهای بدون منفذ و سوراخ دارد که میتواند بخار را درون خودش گیر بیندازد، اما در سایر دانهها وجود تخلخلها، باعث فرار بخار میشود و فشاری هم پدید نمیآید. این دانهها ممکن است خشک بشوند، اما هیچوقت پف نمیکنند.
اما حتی ذرات پاپ کورن با پوسته مخصوصش همیشه پف نمیکند. برای پف کردن ویژگیهای مهم دیگری لازم است. اول اینکه مقدار آب درون دانه باید واقعاً نزدیک به ۱۳. ۵ درصد باشد. آب کم بخار و فشار لازم را تولید نمیکند. آب خیلی زیاد هم باعث میشود دانهها بترکند و به کرههای سختی تبدیل شوند و دیگر نرم و لذیذ و رؤیایی نباشند. علاوه بر این دانهها نباید ترکخورده یا صدمهدیده باشند. حتی یک شکاف کوچک باعث فرار بخار میشود.
طرز صحیح تهیه پاپ کورن
درست كردن پفيلا در قابلمه
مواد لازم
- ۳ قاشق غذاخوری روغن سرخکردنی (یا هر روغن دیگری با نقطه دود بالا بنا به سلیقه خودتان)
- یکسوم فنجان دانه ذرت خشکشده
- ۲ قاشق چایخوری روغن نخل قرمز
- یک و نیم قاشق غذاخوری بذر کتان بوداده (کوبیده)
- یکچهارم قاشق غذاخوری نمک دریایی
- ماهیتابه گود دردار با گنجایش دو و نیم لیتر
طرز تهیه
مقداری روغن و نمک و دیگر مواد اولیهی ذکرشده را در یک قابلمه در دار بریزید و وقتی داغ شد ذرت را به آن اضافه کنید و هرازگاهی قابلمه را تکان بدهید تا شروع به پف کردن کند همین، ولی شاید خیلی از افراد طرز تهیه پاپ کورنهای طعم دار را بلد نباشند در ادامه طرز تهیه پاپ کورنهای طعم دار را هم آموزش میدهیم.
پاپ کورن کرهای
برای تهیه این پاپ کورن باید بهجای روغن داخل تابه کره بریزید و وقتی پاپ کورن آماده شد آن را داخل ظرف دردار قرار بدهید. بعد مقداری کره را روی پاپ کورن داغ رنده کنید و ترجیحاً چند دقیقه داخل فر گرم قرار بدهید.
پاپ کورن لیمویی
بعد از آماده شدن پاپ کورن آن را از روی حرارت بردارید و مقداری آبلیمو را با مقداری کره و نمک باهم مخلوط کرده و روی پاپ کورنها بریزید و چند دقیقه داخل فر گرم قرار بدهید.
پاپ کورن پنیری
برای تهیه این پاپ کورن شما باید مقداری پنیر پارمزان را ریزه ریز رنده کنید و وقتی پاپ کورنهایتان آماده شد آن را داخل یک ظرف در دار بریزید و پنیر را به همراه مقداری پودر سیر و موسیر به آن اضافه کنید و چند دقیقه آن را بگذارید داخل فر داغ! همین!
طرز تهیه پفیلای رنگی در خانه
پاپ کورن سرکهای
بعد از آماده شدن پاپ کورن آن را از روی حرارت بردارید و مقداری سرکه را با مقداری کره و نمک باهم مخلوط کرده و روی پاپ کورنها بریزید و چند دقیقه داخل فر گرم قرار بدهید.
پاپ کورن شکلاتی
مقداری پودر کاکائو و شکر را مخلوطکنید بعد از آماده شدن پاپ کورن آن را داخل کیسه کاغذی بریزید و پودر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
پاپ کورن گوجهای
برای تهیه این پاپ کورن یا میتوانید مقداری گوجه خشکشده از عطاری بخرید یا خودتان کمی گوجه را داخل فر خشککنید یا میتوانید مقداری سس گوجه را آنقدر داخل فر حرارت بدهید تا خشک و پودری شود (در هوای آزاد هم با درپوش میشود آن را خشک کرد) بعد از آماده شدن پاپ کورن آن را داخل کیسه کاغذی (همانکه قنادیها داخل آن شکلات میریزند) بریزید و پودر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
نکاتی مهم برای تهیه پاپ کورن
۱. برای تهیه پاپ کورن حتماً باید از ذرت مرغوب استفاده کنید وگرنه پف نمیکند.
۲. ذرتتان نباید نمدار باشد، بهتر است ذرت را در جای خشک نگهدارید.
۳. همینطور ذرت نباید خیلی کهنه باشد.
۴. اصلاً ذرتهای بستهبندی را پیشنهاد نمیکنم و به نظرم بهتر است از عطاریهای آشنا ذرت را بخرید.
۵. حرارت نباید خیلی کم باشد، چون باعث عرق کردن داخل قابلمه میشود و پاپ کورنها خوب پف نمیکند و خیس میشود.
۶. میتوانید در قابلمه را نیمهباز بگذارید تا رطوبت داخل قابلمه بیاید بیرون.
مرسی اطلاعات خوبی بودن
خواهش میکنم، پیروز باشید🙏🌹
خوب بود ممنونم
خواهش میکنم
نوش جان😊
من هم خوشم اومدم 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
خیلی خوشمزه بود
خیلی ممنون❤❤
Mr-bayramlo
خوب بود