نان، کیک و شیرینی

طرز تهیه آبنبات قیچی همدان در خانه

مواد لازم آبنبات قیچی:

  • شکر: ۱ کیلو
  • روغن: ۱۰۰ گرم
  • آب: ۱ پیمانه
  • زعفران: به مقدار دلخواه

طرز تهیه آبنبات قیچی:

1. شکر را در آب ریخته و حرارت داده تا آب آن تمام شود و خمیر بدست آید، سپس زعفران را به آن اضافه کنید.

تبلیغات

2. از مخلوط به دست آمده، با قاشق مرباخوری بر روی سینی چرب شده فر ریخته و کمی حرارت دهید تا در روی سینی خود را جمع کرده و به حالت آب نبات قیچی در آید.

3.2/5 - (4 امتیاز)

منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا