غذاها

طرز تهیه آش کلم برگ تبریز خوشمزه و مجلسی

در این مطلب از مجله اینترنتی مثبت 1، به طرز تهیه آش کلم برگ تبریز میپردازیم. با ما همراه باشید…

تبلیغات

آش کلم برگ یکی از غذاهای محلی استان آذربایجان شرقی (تبریز) است.

مواد لازم

  • نخود: یک دوم پیمانه
  • لوبیا چیتی: یک دوم پیمانه
  • نمک، فلفل و ادویه: مقداری
  • عدس: دو سوم پیمانه
  • کلم برگ خرد شده: ۲۰۰ گرم
  • پیاز داغ: ۲ قاشق سوپ خوری
  • سیر داغ: ۱ قاشق سوپ خوری
  • هویج نگینی خرد شده: ۳ عدد
  • برگ کرفس: ۵۰ گرم
  • رشته آش: ۲۰۰ گرم
  • کشک: یک دوم پیمانه

روش تهیه آش کلم برگ

  • نخود و لوبیا را از شب قبل با مقداری آب بخیسانید. سپس آب آن را عوض کنید و با مقدار کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا نیم پز شود.
  • آن گاه عدس را بیفزایید و پس از ده دقیقه، کلم برگ را ریز خرد کنید و به همراه پیاز داغ، سیر داغ و ادویه در آش بریزید.
  • حالا هویج نگینی را به همراه برگ‌های کرفس خرد شده اضافه نمایید و اجازه دهید تمام مواد پخته شوند.
  • اکنون رشته آش را در آش بریزید تا نرم شود.
  • در پایان، کشک را در آش بریزید و نمک آن را نیز اندازه نمایید.
5/5 - (1 امتیاز)
منبع
wikibooks

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا