غذاها

طرز تهیه استانبولی پلو قالبی در فر؛ خوشمزه و مجلسی

مناسب برای: 4 نفر

مواد لازم استانبولی پلو قالبی:

  • گوشت (مرغ، گوشت چرخ شده و یا ماهیچه): به میزان لازم
  • برنج: ۲ پیمانه
  • سیب زمینی ریز شده به اندازه حبه قندر: ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و روغن: به مقدار کافی

طرز تهیه استانبولی پلو قالبی:

  1. برنج را با میزان آبی که لازم دارد (۳ پیمانه) با رب گوجه فرنگی، نمک، سیب زمینی و روغن روی حرارت ملایم گذاشته یا در پلوپز ریخته و به برق بزنید.
  2. زمانی که آب آن جوش رفت در قالب نچسبی که قبلاً داخل آن را چرب کرده‌اید بریزید و روی قالب را با فویل بپوشانید و در فر با حرارت متوسط به مدت نیم ساعت دم بیندازید.
  3. چنانچه خواستید رنگ ته دیگ پلو تیره و یا روشن‌تر شود زمان پخت را یا زیاد و کم کنید.
  4. و در انتها با انواع گوشت پخته (مرغ، گوشت چرخ شده و یا ماهیچه) و سبزیجات آن را تزیین کنید.

نوش جان 😉

به این مطلب امتیاز دهید
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا