خورش‌ها و قلیه‌ها

طرز تهیه خورش به آلو با گوشت مجلسی و خوشمزه

مناسب برای: چهار نفر

تبلیغات

مواد لازم برای تهیه خورش به آلو:

  • گوشت راسته و یا مغز ران: ۳۵۰ گرم
  • به: ۶۰۰ گرم یا دو عدد بزرگ
  • پیاز: دو عدد متوسط
  • سیر: یک حبه
  • آلو خورشی: ۱۰۰ گرم
  • زعفران دم کرده: نصف استکان
  • نمک و فلفل و زردچوبه و روغن: به میزان کافی

طرز تهیه خورش به آلو:

  1. ابتدا الو را می‌شوییم و با مقداری آب خیس می‌کنیم.
  2. به را پوست می‌کنیم (البته می شه با پوست باشه) و به صورت حبه قندی برش می‌زنیم.
  3. مقداری روغن کف قابلمه می‌ریزیم و به را در آن تفت می‌دهیم. به اصلاً روغن جذب نمی‌کند.
  4. به را از قابلمه خارج می‌کنیم و سپس پیاز ریز خرد شده را در همان روغن سرخ می‌کنیم تا طلایی بشه و در آخر سیر رنده شده و یک قاشق چای‌خوری زردچوبه هم اضافه می‌کنیم تا فقط کمی تفت بخورد.
  5. حدود دو قاشق غذا خوری پیاز داغ را برمی‌داریم و گوشت خرد شده و کمی فلفل سیاه به آن می‌افزاییم و صبر می‌کنیم تا تفت بخوره و تغییر رنگ بده.
  6. سپس آب جوش می‌ریزیم تا روی آن را بگیره و صبر می‌کنیم تا به جوش بیاد و سپس حرارت را کم می‌کنیم و در قابلمه را می‌گذاریم تا گوشت بپزد. (حدود یک ساعت) در این فاصله آلو را روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا بپزه و نرم بشه و سپس با چنگال آن را له می‌کنیم تا هسته آلو کاملاً جدا بشه.
  7. بعد از پخت گوشت، آلو را به آن می‌افزاییم و حدود ده دقیقه صبر می‌کنیم تا آلو به خورد گوشت بره و در این مرحله نمک غذا را اندازه می‌کنیم.
  8. در آخر زعفران دم کرده و پیاز داغی که کنار گذاشتیم و به تفت داده شده را اضافه می‌کنیم. در قابلمه را می‌گذاریم تا خورش جا بیفتد و به هم بپزد ولی خیلی نرم نشود (حدود بیست دقیقه).

نوش جان 😉

1/5 - (1 امتیاز)

منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا