دسر
فروماژ پرتقال؛ طرز تهیه دسر فروماژ پرتقال مجلسی
مواد لازم فروماژ پرتقال:
- آب پرتقال: یک ونیم پیمانه
- زرده تخم مرغ: ۲ عدد
- شکر: نصف پیمانه
- پودر ژلاتین: یک ونیم قاشق غذاخوری
- خامه: نصف پیمانه
- آب داغ: نصف پیمانه
- رنده پوست پرتقال: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه دسر فروماژ پرتقال:
1. آب داغ را با ژلاتین مخلوط کرده و بگذارید روی بخارآب تا ژلاتین کامل حل شود.
تبلیغات
2. آب پرتقال را گرم کنید اما نگذارید بجوشد.
3. زردهها را با پوست پرتقال هم بزنید بعد شکر را افزوده و آنقدر هم بزنید تا کرم رنگ شده و حجیم شود.
4. بعد آب پرتقال داغ را تدریجاً به مایهٔ زرده افزوده و سریع هم بزنید.
5. خامه را کمی بزنید تا یکدست شود بعد مایه زرده را کمکم به آن اضافه کنید و هم بزنید.
تبلیغات
6. ژلاتین حل شده را هم به مایع افزوده و خوب مخلوط کنید، قالب مورد نظر رو کمی خیس کرده و بگذارید در فریزر تا کامل یخ بزند بعد مایع فروماژ را توی آن بریزید.
7. بعد بگذارید در یخچال (حدود ۳ ساعت) تا شکل بگیرد در آخر آن را برگردانید.