دسر

فروماژ پرتقال؛ طرز تهیه دسر فروماژ پرتقال مجلسی

مواد لازم فروماژ پرتقال:

  • آب پرتقال: یک ونیم پیمانه
  • زرده تخم مرغ: ۲ عدد
  • شکر: نصف پیمانه
  • پودر ژلاتین: یک ونیم قاشق غذاخوری
  • خامه: نصف پیمانه
  • آب داغ: نصف پیمانه
  • رنده پوست پرتقال: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه دسر فروماژ پرتقال:

1. آب داغ را با ژلاتین مخلوط کرده و بگذارید روی بخارآب تا ژلاتین کامل حل شود.

تبلیغات

2. آب پرتقال را گرم کنید اما نگذارید بجوشد.

3. زرده‌ها را با پوست پرتقال هم بزنید بعد شکر را افزوده و آن‌قدر هم بزنید تا کرم رنگ شده و حجیم شود.

4. بعد آب پرتقال داغ را تدریجاً به مایهٔ زرده افزوده و سریع هم بزنید.

5. خامه را کمی بزنید تا یکدست شود بعد مایه زرده را کم‌کم به آن اضافه کنید و هم بزنید.

تبلیغات

6. ژلاتین حل شده را هم به مایع افزوده و خوب مخلوط کنید، قالب مورد نظر رو کمی خیس کرده و بگذارید در فریزر تا کامل یخ بزند بعد مایع فروماژ را توی آن بریزید.

7. بعد بگذارید در یخچال (حدود ۳ ساعت) تا شکل بگیرد در آخر آن را برگردانید.

به این مطلب امتیاز دهید

منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا